- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felig igazad van, mert mokolhat az ember vele hogy valami hasonlot kapjon guiban mint elotte volt, de az nem olyan mintha valaszthatnank alapbol es ez a fo gond, desktopon egy erintesre kihegyezett felulet nem egy alom moka, viszon az inteles tabokon se teljesen tokeletes a hirek szerint, mert ott meg az intel atom procija a gyenge lancszem, pedig tapicskolasra termett a w8. Utoljara a kiadas elottit nyuztam, tempoban jo volt de a felulet kisse tul forradalminak ( emeszthetetlennek) erzodott szamomra igy felejtesbe h8malyaba veszett, a win 7 meg be van lakva, tan ha leterdel es ujra rakok mindent , es kijon a w9 desktop guival, na arra majd ranezek
-
Mikor még csak a teszt verzio volt elerheto ,kiprobaltam es probaltam is raszoktatni magam ,de tul sok a valtiztatas a guiban igy nehany het baratkozas utan bucsut mondtam neki, pedig tempo teren csak jot lehet rola mondani még gyenge gepeken is. Pedig a metro ui val semmi gondom, telefonon kellemes hasznalni,de desktopon valahogy nem fekszik... majd talan a kovetkezo nagy service packal hatha alakul valami, mert a mostanival nem hiszem hogy gyokeresen atformalnak a gui-t...
-
Lehet itt mindenki rosszul latja a dolgokat (en is) a win8 jo , csak a GUI amit rahuztak az a szokatlan,meroben uj, megoszto es emiatt gyik
.
-
Nekem az elsok kozt sikerult anno feltenni a w8 at, es elismerem gyorsabb volt mint a w7 , de a gui megszokasa nem jott ossze, pedig 1 hetig probaltam kinozni magam a hasznalataval format c lett a vege, lehet hogy oregszek , w3.1 en kezdtem w7 ig bezarolag nem voltak gondjaim a guival,de a w8 desktop gepen nekem remalom volt, na majd a w9 jo lesz ...bar ha vissza adnak a megszokott desktop feluletet,start menu aero, beprobalnam megint a 8ast. De szerintem erre keves az esely, mindig el kell rontani egy egy win verziot hogy a kovetkezo jo legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest