- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felig igazad van, mert mokolhat az ember vele hogy valami hasonlot kapjon guiban mint elotte volt, de az nem olyan mintha valaszthatnank alapbol es ez a fo gond, desktopon egy erintesre kihegyezett felulet nem egy alom moka, viszon az inteles tabokon se teljesen tokeletes a hirek szerint, mert ott meg az intel atom procija a gyenge lancszem, pedig tapicskolasra termett a w8. Utoljara a kiadas elottit nyuztam, tempoban jo volt de a felulet kisse tul forradalminak ( emeszthetetlennek) erzodott szamomra igy felejtesbe h8malyaba veszett, a win 7 meg be van lakva, tan ha leterdel es ujra rakok mindent , es kijon a w9 desktop guival, na arra majd ranezek
-
Mikor még csak a teszt verzio volt elerheto ,kiprobaltam es probaltam is raszoktatni magam ,de tul sok a valtiztatas a guiban igy nehany het baratkozas utan bucsut mondtam neki, pedig tempo teren csak jot lehet rola mondani még gyenge gepeken is. Pedig a metro ui val semmi gondom, telefonon kellemes hasznalni,de desktopon valahogy nem fekszik... majd talan a kovetkezo nagy service packal hatha alakul valami, mert a mostanival nem hiszem hogy gyokeresen atformalnak a gui-t...
-
Lehet itt mindenki rosszul latja a dolgokat (en is) a win8 jo , csak a GUI amit rahuztak az a szokatlan,meroben uj, megoszto es emiatt gyik
.
-
Nekem az elsok kozt sikerult anno feltenni a w8 at, es elismerem gyorsabb volt mint a w7 , de a gui megszokasa nem jott ossze, pedig 1 hetig probaltam kinozni magam a hasznalataval format c lett a vege, lehet hogy oregszek , w3.1 en kezdtem w7 ig bezarolag nem voltak gondjaim a guival,de a w8 desktop gepen nekem remalom volt, na majd a w9 jo lesz ...bar ha vissza adnak a megszokott desktop feluletet,start menu aero, beprobalnam megint a 8ast. De szerintem erre keves az esely, mindig el kell rontani egy egy win verziot hogy a kovetkezo jo legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tesla topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fotók, videók mobillal
- Hegesztés topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest