- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbotnd
tag
válasz
vakablak93 #13 üzenetére
Ez jó
. Kár, hogy a szoftvertámogatás megy a csilliónyi kiadás áráért.
-
vakablak93
őstag
Xiaomiéknál, szerintem fel is hagyhatnának a sorozatgyártással, minek?
Lassan több féle telefonjuk lesz mint amennyit legyártatnak, akinek xiaomi telója van lassan lemondhatja hogy egyedi mert annyi féle van hogy egy városon belül nem tudsz két emebert akinek ugyanolyan van
-
-
Gerybut
tag
Nekem már teljesen kontraproduktív ez a sok telefon.
Kihoznak egy szériát pl Redmi 9, és csinálnak belőle 10 féle telefont.
Meg hagyjuk már ezt az ilyen bajnok, olyan bajnok, flagship killer. Mert k.ra nem az....
A mobilpiac is teljesen lealjasult pár év alatt..persze normális áru korrekt ajánlat véletlenül sincs! -
Postas99
őstag
Kiíváncsi vagyok a szoftver "lopó-heggesztő" részlegre.. éjjel nappal dogoznak 5-en az össszes kiadott készülék toldozásán-foldozásán hátuk mögött egy hajcsárral aki üti veri őket.. vagy egy nagy hangárban ülve mindenki a részlegen üvegtészta levest majszolva csak bámul magaelé meredten és azon gondolkozik, hogy mit hagyott ki a saját fejlesztéséből.
Ahány új készülék kijön azokat "maintain-elni" kell.. nem látom a logikát a döntésekben...
Note 5 Pro megkapja a MIUI12-őt a Note 6 Pro nem... a készülék későbbi kiadás a proci detto ugyanaz..Kéne már egy nagy szívlapát amivel fejbe kólintják a vezetőséget
-
juuzer
addikt
Én nem értem, erre miért van szükség. Meg majd jön a Redmi K30i/s Pro NFC Highspeed Ultra Supercharge 2 Pro, amiben kb annyi különbség lesz, hogy 15 mAh-val nagyobb az akksi much wow.
-
-
minimumgame
tag
És mikor lesz már itthon bármelyik is ?
A 10T Pro jöhetne..
-
rigoberto
őstag
Azért jó, hogy ezt is megtudtuk így a nap vége felé..
-
RoBos
senior tag
Csak hát a kínai Mi 10T Pro aka. K30S Pro-ból lesz 12/512GB-os verzió is! Ja és természetesen barátibb áron majd mint a global Mi 10T-s telók.
-
enginev3.0
félisten
Ezek tényleg nem normálisak
-
válasz
Zsoleszhun #1 üzenetére
A global kiadásokhoz is szokott lenni.
A MIXM ROM-ból készítik, csak kicserélnek benne pár dolgot (pl. hívásrögzítés, eu-s hálózatok használata stb.). -
roli543
őstag
Najo nekem ez mar sok ...
-
Zsoleszhun
addikt
Ez jó hír, mert így lesz hozzá cn beta verzió ami a xiaomi.eu dev alapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest