- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz
King Unique #319 üzenetére
Nekem is fura amikor valaki ossza az észt és azt hiszi, hogy a felhasználók nevében beszél. Igazán észrevehetnétek ti is, hogy talán a másik oldalnak is igaza lehet. Objektivitásról paposz, miközben nem látod azt amit sokan mások is látnak. Nem különböztök ti sem, ti is a saját meggyőződéseteket erőltetik másra, de érdekes módon mindenki más a hülye.
-
jacint78
addikt
válasz
King Unique #281 üzenetére
Akkor viszont fel nem tudom fogni, hogy miért ragaszkodsz ennyire ahhoz, hogy mindenki téved aki szerint hibás és félkész merthogy az. Tényleg olyan, mintha mintha marketinges lennél a microsoftnál.
-
jacint78
addikt
válasz
King Unique #276 üzenetére
Nem, nem működik, nálam sem olykor , teljesen kiszámíthatatlan. Arra már rájöttem, hogy a hálózati meghajtóról nem megy, de olykor a PF-ból sem.
djyuri
Jaj vigyázz, mindjárt te is megkapod, hogy csak hallucinálsz, mert szerinte tökéletes...
-
jacint78
addikt
válasz
King Unique #248 üzenetére
Te beszélsz itt nyafogásról, de, ha szerinted nyafogás a windows szerencsétlenségeit említeni, akkor légyszíves ne hisztizz nekem, hanem élvezd, ha neked azt tetszik. Ja és, hogy a kitűzés nem működik olykor bármikor megkereshető a neten és a többi hibája is, de a tények ne zavarjanak, azt meg hagyjuk is, hogy én többi szoftver bugjáról írtam éppen, nem a sajátjáról, de annak is van baja rendesen.
Amúgy el nem tudom képzelni, hogy honnan jön ez a beteges késztetés, hogy a tényekkel szemben isteníted ezt az összetákolt rendszert..Igen szaporítja a botnetet.... Most gyorsan belekukucskáltam az nginx acces logjába. naponta többször is próbálkoznak a botok amik javarészt jönnek linuxról, OSX-ről és van egy nt 6.0 meg néhány nt10 és 5 vagy 5.1.
A user agent nélkülieket most hagyjuk is. És nem arról van szó, hogy kiválogattam, ez a log vége mint láthatod...
Hogy botnet része lesz egy gép az nem a rendszeren, nem is vírusírtón, hanem csakis a useren múlik, semmi máson. -
jacint78
addikt
válasz
King Unique #242 üzenetére
Igen kikapcsolhatóak, de nem rakhatóak helyettük fix ikonok.... Nem azért mert csak, hanem mert bugos szar és az is szar egyébként... Fel nem tudom fogni, hogy miért zavar az téged, hogy mást zavar a windows primitívsége, talán a májkroszoftnál dolgozol?
Ha te annyira egy bites vagy, hogy tud valami amit tud és a beállításokat sem láttad még egy szoftverben sem az a te bajod, de tudod egyeseket zavar a beállítások hiánya, ha valami alapban szerencsétlenül van megcsinálva és ne nekem keljen már mindenféle bugos isten tudja miféle szoftvereket futtatni ahhoz, hogy értelmesen használható legyen... Ráadásul a windows-nak annó az volt a lényege, hogy egeret lehessen használni és ne kelljen parancsokat pötyögni, ma meg megint visszajutottunk oda, hogy egyfolytában gépelni kell, ha valamit meg akarok találni.
FunPro
Hagyd már ezt a 10 évvel ezelőtti, meg elavult szöveget, zsibbasztó. Ilyen alapon a sz@rás is elavult mert évezredek óta műveljük, mégsem találunk ki újat...
-
jacint78
addikt
válasz
King Unique #237 üzenetére
Az animáció nem érdekel, a legutóbb használt/hozzáadott baromságtól pedig szétmennek az idegeim. Felnőtt ember vagyok, tudom, hogy mit akarok gyorsan elérni és azok legyenek mindíg ugyanott, viszont ha egy programot elindítok amit havonta egyszer szoktam mondjuk annak semmi értelme a start menü legelején lenni. Ha valakinek ez tetszik, egészségére, engem az b@sz fel, hogy ma már semmit sem lehet beállítani, testreszabni, ha nem tetszik akkor kb menjen a francba a juzer és le van szarva. A programok mappa összekeverve pedig értelmetlen és irogatni sincs kedvem, az XP-és műhelygépemen minden annyival egyszerűbb.... Nálam sem a tálcán, sem az asztalon nincsenek ikonok, csak start menü van, most jelenleg tele csempével elfoglalja egy FHD kép harmadát, miközben az XP startmenüjében négyszer annyi program van ami simán elfér a HD ready kijelző nyolcadáb. Értelmetlen, ráadásul a csempék kifejezetten randák is...
FunPro
Pont leszarom, hogy mi egyszerű a microsoft-nak, de, ha ennyire nem megy nekik, akkor mi a francért erőltetik?
Azért nem érdekel az új, mert ahogy lenni szkott manapság rosszabb mint a régi, ráadásul a régi működött, akkor minek cseréljem le? Persze én lecseréltem a játékok és a W7 szétcseszett hálózata miatt, de ennyit még sosem anyáztam gép előtt, mint az egy év alatt amióta a 10-el kínlódok... Egy szimpla file társításba beleköt állandóan és kérdezgeti, hogy mivel nyitom meg, hiába pipálom be, hogy mostantól tegyen mindíg így. Ez a rendszer nem működik, nincs kész, nem szabadott volna piacra engedni! -
jacint78
addikt
válasz
King Unique #233 üzenetére
A nagy menük feleslegesek meg az ostoba betük is közben, ráadásul az ikonok és a mappák is össze vannak keverve. Az kész vicc, hogy nem lehet úgy beállítani, hogy az elején legyenek olyan menük amiket magad raksz bele és legyen benne külön programok menü (kivéve a legutóbb hozzáadott baromság még a 1511 verzióban), ha olyat keresel amit nem használsz gyakran. A csempés megoldás különösen értelmetlen és feleslegesen foglalják a helyet.
Az ilyen klasszik sell és haosnló baromságokat hanyagolom inkább, tákolmányok.
-
jacint78
addikt
Miért halogatjuk az elkerülhetetlent? Miért várjunk meg a 2023-at az egységes rendszer kialakításával, amikor már elkezdhetnénk ma? Miért csesszünk még el 6 évet?
Miért épít valaki olyan rendszert Windows 7 alá, amivel nem kompatibilis a Windows 7?
Miért vesz valaki Windows 10 alá való hardvert, ha nem kell neki a 10?Talán azért, mert a W10 még problémás és idegesítő is a hülyeségeivel... Kijön hozzá egy újabb verzió amiben nem történik semi csak értlemetlen baormságokat raknak bele, mint a 3D paint, de a start menüt még mindíg nem lehet testreszabni, jelen állapotában pedig kasztrófális...
-
jacint78
addikt
Megoldottam, áruházastul mindenestül kiganéztam az egészet, a beépített rendszegazda fiókot használom (így amikor valami indítani akarja az eddzs-et azt mondja, hogy az nem használható ezzel a fiókkal, ilyenkor olyan szomorú szoktam lenni.
), tulajdonképpen XP-ét csináltam belőle.
Mint mondtam nem akarok programokat felrakni a start menühöz, próbáltam párat és egytől egyig bugos szar az összes.
Ami nagyon felcsesz még az a file társításokba való belekokoskodása, az megőrjít.
-
jacint78
addikt
Igazuk van! Kendi kráss szóda szagát mindenkinek, hogy rohadjanak meg a szarjaikkal... Én csak azt nem értem, hogy miért fáj nekik az, ha beállítható, testreszabható a startmenü, ezek a csempék totálisan értelmetlenek, nekem bőven elég lenne egy XP szerű start menü és nem akarok ehhez mindenféle bugos lóf@sz programot felrakni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Futás, futópályák
- Hegesztés topic
- Milyen házat vegyek?
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged