- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Atom_Anti #59 üzenetére
Igazi progresszív hozzászólás!
Ahogy írták nincs DX12 (egyre több játék ezen fut), a legmodernebb hardverekre már nem is telepíthető, nincs driver támogatás az újabb hardverekre.
KÖNYÖRGÖM!!! 10 éves oprendszer! Egy olyan területről beszélünk ahol 2-3 év alatt elavulnak hardverek, szoftverek.
Ha ősrégi géped van 10-15 éves vagy még régebbi, ami csak netezésre, filmnézésre alkalmas (max FHD) akkor arra jobb választás valamilyen LINUX disztró. Ha pedig friss és erős hardverrel szerelt géped van akkor minek szívatod magad Windows 7-el?
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Atom_Anti #59 üzenetére
Mára már azért több vele a szívás (legalábbis modern rendszeren), de én is csak 1,5 éve tértem át Win10-re, meg Win7-en búcsút inthetsz a DX12-nek (tudom-tudom, hogy van valami lehetőség, de azt most hagyjuk...), meg a Ray-Tracingnek.
(#60) Trailblazer: Nem tudom, este kipróbálom
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Atom_Anti #57 üzenetére
Benne van a doksiban: a GTA 5 frekventált időközönként hibaüzenettel kidob a játékból (a 436.02-nél magasabb verziójú driver-nél, az előzővel tapasztaltam, sajnos...). Nem tudom az RDR2-t mennyire érinti (holnaptól majd kiderül, már előtöltve...
), de mivel ugyanaz a motor hajtja, ezért van sansza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest