- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kortic
tag
Petra és Zoé jóban lesznek egymással?
-
BenHans
addikt
Más pletyka is van, pl az M9 kamerájáról ami szerintem több embert izgat: [link]
Amiért érdekes lehet az az hogy a lumia 1520/930-ban is hasonló van...
-
kolosanyi
veterán
Akkor mondom, hogy mivel tűnhetnének ki az n+1. Fitbit utánzatok közül. Ne csak a 0-24-es lépésszámlálásra meg ilyen marhaságokra figyeljenek, hanem csináljanak végre egy normális edzésmonitorozó eszközt. Legyen benne GPS, légnyomásmérő, mérjen távot, részidőket, szintkülönbséget, lépésfrekvenciát, úszásnál tempót számoljon (legyen vízálló). Ne csak állóképességi sportokhoz lehessen használni, hanem konditermi edzésekhez, vagy gimnasztikához is. Az adatokat ne zárja be, lehessen szabadon exportálni és feltölteni tetszőleges online felületre.
Ja és edzés közben ne csak pulzust mutasson, interval edzésekhez figyelmeztetéseket küldjön, valamint oldják már meg, hogy ne csak telefonnal lehessen használni edzéshez, hanem önmagában is. Tudom, jelenleg a 100 ezres sportórák ilyen sokoldalúak, vagy még azok se, viszont ők elvileg egy prémium gyártó, ne csak egy gumiszalagot tegyenek már le az asztalra.
-
htc07
addikt
válasz
kakuk.tamas #1 üzenetére
"tölteni pedig a POGO vagy USB-porton keresztül lehet"
-
caprine
senior tag
Jó reggelt, ezt a cuccot már 1 éve ki kellett volna adniuk. Lassan elmegy a vonat amire felszálhatnának. Nem is tudom melyik ilyen karperecet láttam, ha jól rémlik 80 milliót már eladtak belőle, ezek meg még csak most akarják bemutatni???
-
tjb007
nagyúr
Ha tényleg ez az MCU fog belé kerülni, akkor nem lesz egy nagy eresztés. Ennél még az Alcatel órája is komolyabb, pedig az sem egy nagy vasziszdasz.
-
töltelék
csendes tag
Petra a kódneve? Lehet akkor okoskő lesz. Eldobod azt' visszagurul. FB is lesz rajta.
Instant get. Illetve, kő' nekem. -
bollokcs80
Korrektor
Az ára viszont garantáltan 25-30%-kal magasabb lesz mint a többi gyártó hasonló termékénél.
-
kakuk.tamas
addikt
Ez a rengeteg '-hat', '-het' szóvégződés. Magyarán nem tudunk róla semmit, csak találgatnak. Az ilyen cikkeknek nem is értem, hogy mi értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre jobban körvonalazódik a "HTC Petra" néven emlegetett okoskütyü formavilága és tudása.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest