Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
w4dk0rt3
tag
Sziasztok!
Én lemaradtam a Nokia 6303-nál... Szeretnélek benneteket megkérdezni, hogy most mi a helyzet a nokiákkal? Konkrétan az újakon vagy inkább úgy fogalmaznék a mostanában újonnan kaphatókon van e offline térkép? (nekem gps nem kell, net pedig nem elérhető).
Köszönöm! -
-
azopi74
addikt
"Azt nem tudom mennyire lett volna szerencsés korlátozott WP8-nak nevezni a 7.8-at, mert előbb utóbb elterjedt volna a teljesen más keret híre, és kaptak volna hideget meleget, hogy akkor minek hívják 8-nak.
"
Pontosan. Itt van a kutya elásva, lehet ugyan utólag kommunikációs hibának minősíteni, hogy a MS nem az Apple módszert követte, és nem azt mondta, hogy nesztek, itt van mindenkinek a WP8, de bizonyos készülékeken korlátozott funkcionalitással, hanem önleleplező módon WP7.8-nak nevezte a WP7-es frissítést, de az biztos, ha nem így tett volna, sokkal nagyobb botrány lett volna belőle.
Másrészt viszont az is nehezítette volna ezt a fajta kommunikációt, hogy a WP8-ready készülékek a WP8-al egy időben jöttek, nem volt miről frissíteni.
Esetleg egy olyan parasztvakításos módszert választhatott volna, hogy először a WP8-ready dual core-os cuccokat kihozzák egy egy-az-egyben WP7 felületű, NT kernelű WP8-al (egyszerűség kedvéért nevezzük pre-WP8-nak), aztán kihozzák egyszerre a WP7-es készülékekre a WP7.8-at, a pre-WP8-ra meg az igazi WP8-at, ami a felhasználók számára ugyanazt az eye-candy-t nyújtja, és egységesen WP8 frissítésnek nevezik mindkettőt
Dehát kommunikációból még van mit tanulniuk az Apple-től
-
Ricardo
titán
Ebben egyetértek. A felhasználót nem érdekli miért nem jön. A lényeg hogy nem jön
Azonban van egy lényeges eltérés.Aki annyira nem ért hozzá, az nem is foglalkozik vele neki nem fontos, ezen felhasználők többsége a mai napig nem tudja a verziószámát a telefonján lévő droidnak. Aki meg kicsit is ért hozzá, az megoldja alternatív módon, és rak rá főzött romot. Van lehetőség. Mindemellett, jó lenne egy kicsit egységesíteni, és legalább a hangoztatott 18 hónapot tartani támogatás terén.Minden gyártóra vonatkozik.Wp esetén vagy jön frissítés, vagy így jártál.
Ez a fő érv a WP mellett, hogy nem kell babrálni, de ez a hátránya is, hiszen nem is lehet.
A droid is most már azon a szinten van, hogy nem kell belenyúlni, ha nem szeretne az ember, viszont ha változtatni akar, akkor megteheti.A kérdés az hogy mennyi felhasználót nyer ezzel és mennyit veszít?
Azt nem tudom mennyire lett volna szerencsés korlátozott WP8-nak nevezni a 7.8-at, mert előbb utóbb elterjedt volna a teljesen más keret híre, és kaptak volna hideget meleget, hogy akkor minek hívják 8-nak.
-
-
Lall
veterán
Az átlagfelhasználóknak csak ennyit kellett volna kommunikálni, hogy nesztek itt a WP8, de korlátozásokkal. A geekek meg tudták volna, hogy kernel csere volt és merőben más rendszer a WP8.
Csapattársamnak pl., Omnia 7-e van 7.5-el. Hallott róla, hogy van valami frissítés (7.8), de nem igazán érdekli. Azt mondta, majd felrakja. Kb. így működnek az egyszerijúzerek. Megkérdeznél 100 Galaxy S3 tulajt 90-nek fingja nem lenne hanyas verziójú android fut rajta. Csak mi kockák vagyunk ráuszulva erre a frissítgessük hetente a telefonunkat sztorira, a nagy átlag le se szarja.
-
catroot
veterán
Értem miről beszélsz, de akkor sem a gugli tehet róla, hogy a gyártók sz.rnak bele a frissítésbe.
Ha fontos a frissítés, akkor vegyen a felhasználó Nexus-t. Bár a legtöbb felhasználó (a nagy átlag) finoman fogalmazva is s.gghülye a telefonokhoz.
Nekem nem kell magyarázni a wp-s frissítési "mizériát", Omniát használtam majdnem 2 évig.
-
azopi74
addikt
Szerintem a felhasználót marhára nem érdekli, hogy kinek a sara.
Vagy gondolod, megnyugtatta volna a WP7 vásárlókat, ha kiadott volna a Nokia egy sajtóközleményt, miszerint elvileg ugyan fel lehetne tenni a WP7-es készülékekre is a WP8-at, de különböző okokból mégsem teszik ? -
tixem
addikt
válasz
Csillag01 #367 üzenetére
hát aki alkalmazások néven az angry birds-ig lát az meg is lrdemli. Van ezer más, sokkal jobb játék mint a mérges madarak, ráadásul ingyen.
Érdekes, én az összes appot amit anno droidon használtam, ingyen be tudtam szerezni ugyanazt vagy hasonlót a wp store-ból
Az se elhanyagolandó, hogy a hülyeségei ellenére jobb egy 3 éves lumia 800 mint egy egy éves droid, amire tojik a gyártó, otthagyja a régi rendszeren és szétlaggolja az agyát.
Nézd meg a Sony SP-t: hiába frissítik egy rakat humusz az egész.Ne a wp7-tel gyere itt, azzal könnyű dobálózni. A 8 sokkal használhatóbb, most kapott egy rácfelvarrást a Black személyében és a 8.1 is készülget.
-
Glenda
addikt
válasz
Csillag01 #367 üzenetére
No KitKat for HTC One X and X+; devices to stay frozen on Jelly Bean 4.2.2
gsmarena:
Status: Available. Released 2012, May
Csillag01
aktív tag
Hat de konyorgom...a 3 evvel ezelotti windos7 telon buveszkedni kell az mp3 csengohangal amikor egy 10 ezer ftos akarmilyen butatelefon is alapbol vagta? Eloszor azt hittem ez vmi vicc,de nem az volt.kb 8 hatter szine volt a menunek es ezzel kifujt???miez a marhasag???es meg ne haborodjon fel az ember mert a windos7 telot mar nem frissitik vegyel uj wp8 keszuleket?amit droidon ingyen adnak appokat azert wp penzt mernek kerni?pl angry birds kb ezer ft volt anno windos7 stb stb sok peldat lehetne felhozni.total lehuzos banda ez a ms.megerdemlik h csodbe menjenek.azt hiszik h mindenki hulye amikor a winfos7 telon tultette magat es nyelt 1 nagyot amikor bejott a wp8.
En azt mondom.fejlesszenek csak,toljak tonna szamra az uj telokat.de azt kapjak amit anno adtak.wp7 tulajok nem felejtenek.
Ámen
-
Lall
veterán
Nemrég megjelent? Ne vicceljünk már! ~2 évig volt támogatva. Max a Lumiakra gondolhatsz, amik később jelentek meg, de akkor sem mondta senki, hogy lesz WP8. Am, szerintem csak a verziószám elnevezés nem volt szerencsés. Sokkal könnyebben benyelte volna mindenki (a meg nem ígért dolgot), ha a 7.8 is 8-as verziószámmal jön.
-
BiP
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #362 üzenetére
"ezen kb összesen a wp7 tulajok 1-2 százaléka hőbörgött."
Viszont annál hangosabban...
Mondjuk engem is szarul értintett, valahol mélyen reméltem, hogy a 610-esre jön a WP8, de mivel a 610 az egy használhatatlan fos,(az egyetlen a Lumia sorozatból), talán a WP8 sem tett volna csodát.(#363) Ricardo:
"Összegezve van aki zokon vette van aki nem, de jót semmiképpen nem tett a rendszer megítélésének."
Ez viszont igaz. -
Ricardo
titán
Nem mindenkit érdekelt a frissítés.Sokakat viszont igen, de szerintem gondolni sem mertek rá, hogy egy olyan rendszernél, ami nem rég jelent meg, le is áll a dolog, és ha akar valamit vegyen új készüléket. Mivel az N9-nél közölték, hogy nem lesz folytatás, ennyi volt, nem is volt anyázás, maximum csalódottság. itt ilyen nem hangzott el, így feltételezték (valamilyen szinten joggal), hogy itt lehet várni a frissítést. aztán jött a WP8, és sokan felháborodtak. Jó pár felhasználót vesztettek emiatt.
Most meg lassan jön a találgatás, hogy ha érkezik a WP9 megint ez lesz az eljárás, vagy az erősebb készülékek megkaphatják majd. Ez a "bizonytalanság" semmiképpen nem jó.Összegezve van aki zokon vette van aki nem, de jót semmiképpen nem tett a rendszer megítélésének.
Ez van a Samsung Tizen rendszerénél is. Sokan mondják, hogy a "Bada után nem fognak még egyszer bedőlni" Emiatt eleve egy kis hátrányból indul, és idő kell majd neki, mire bizalmat kap a felhasználóktól, mert az első körben kevesebben fogják választani. Inkább kivárnak.
Vassili_Zait Téged nem zavart. Voltak olyanok akiket igen.
-
Ricardo
titán
válasz
Vassili_Zait #359 üzenetére
Az idő sok mindent megszépít
Nem a jelenről van szó, hanem a WP8 megjelenésének időszakáról.
Azt, hogy végül nem kaptak a hetesek, nyolcas frissítést érthető, mivel más alapokon van, de attól még valahol jogos azok felháborodása akik a WP8 megjelenése előtt nem sokkal drágán megvették a WP7 telefont, és senki nem említette nekik, hogy nem kapnak új rendszert. -
Csillag01
aktív tag
Pèldás az ms kinlódása a wp telokkal.en ugy látom h strategiat valtanak.probaljak elarasztani a piacot rengeteg fele lumiaval.az ember aztse tudja mar mi a kulombseg annyi fele van,max aki wp fuggo.valojaban annyira fapados a rendszer h nemis enged testre szabni szinte semmit,szal tok mind1 h milyen wp veszel ugyan azt kapod.max a kameraval tudnak buveszkedni 40 megapixel stb.csoda h a csengo hangokba lehet mp3 beletenni.vicces igaz amit irok? En emlekszek hogy az elozo generacioban meg mp3 csengohangot is csak trukkozessel meg kinlodas aran lehetett eletre birni vmi zune nevu formedvennyel.gondolom mar kukaztak a zunet bar kitudja.lol
csak 1 dolgot felejtenek el!!!a sok megvezetett windows7 mobilos nem felejti el h a wp8 bejovetelevel jol kicsesztek veluk.en nem sajnalom a wp.enis vettem anno windos7 telot nem kev3s penzert es akkor megfogadtam soha tobbet.sztem sok millioan vannak ezzel igy rajtam kivul.nem kelett volna hulyere venni az embereket.ennyi a tortenet kedves ms. -
azopi74
addikt
Hát, ha ráugrott minden 1 GB + RAM-os WP-s felhasználó letölteni 2,5 GB-t... :-)
PS: na már kint van a "vadonban" is, ez nem tartott sokág.
Amúgy kinek sikerült megtörni a marketplace titkosítását? Erről nem is olvastam cikkezést, csak észrevettem, hogy tavaly év végén egyszer csak elkezdtek feltűnni az új WP-s címek a torrent oldalakon.
-
tixem
addikt
akkor talán az SA megjelenése miatt lehet az, hogy nem igazán akar betöltődni a wp oldala?
-
azopi74
addikt
Hogy 525-ön megy-e jó kérdés, gondolom igen, mert az volt a fő oka, hogy beletették az 1 GB RAM-ot, hogy menjenek rajta az AAA+ játékok.
Hiszen csak annyiban különbözik a MSM8227 a 8960-tól, hogy a CPU magok 1,5 GHz helyett 1 GHz-en van hajtva, de gondolom, úgyis inkább GPU limitált a játék, az Adreno 305 meg kábé egy szinten lehet az Adreno 225-tel, nem? -
azopi74
addikt
De azt a téglalapot több módon is lehet kerekíteni
Érdekes módon más gyártók le tudták (sőt, a perelgetés / betiltósdi óta a Samsung is le tudja) máshogy kerekíteni azokat a fránya sarkokat ....
Igen, sokat lehetett viccelődni a lekerekített sarkokon, de az is tény, hogy az S2 és társai generációt szinte hajszálpontosan ugyanúgy kerekítették, mint az iphone-t, de szerintem a Galaxy ACE a legbrutálisabb, ott még a méretek is szinte megegyeztek a 3G-vel és 3GS-sel, simán össze lehetett őket keverni távolabbról nézve (sőt, laikusoknak közelről is...
).
-
WinPho
senior tag
-
azopi74
addikt
Egy hónapból azért ne akarjunk tendenciát gyártani, főleg, hogy teljesen kilóg a korábbi trendvonalból...
Bár azt vártam, hogy némileg meg fog torpanni átmenetileg az üzletág átadásának idején a lendület, egyrészt azért, mert a Nokiát már nem érdekli annyira a dolog, a MS pedig még nem tudja érdemben befolyásolni a dolgokat, másrészt a Nokia brand-től való megválás is okozhat zavarokat (bár ennek hatását későbbre vártam)
És hát azt is hozzá kell tenni, hogy nem volt Q4-ben semmi jelentős új termék, a phabletek még mindig nem jelentenek tömegigényt, a "kisebb", 4,5-5 inch közötti modellek népszerűbbek, ráadásul az olcsóbbik tesó, az 1320 nem is volt még decemberben kapható. Sőt, gyakorlatilag felső kategóriában 2012 novembere óta nem volt semmi (az 1020 is rétegigény, a 925 pedig nem más, mint egy külsőleg csinosított 920), alsó kategóriában pedig április óta.
Márpedig a Lumia 520 lendülete előbb utóbb ki fogy fogyni (szerintem már ennek a jelei mutatkoztak többek között) -
vicze
félisten
Hát most nem azért de mint írtam feljebb hasonlítsd össze a dec és a nov táblázatokat.
iOS 2 azaz 2db országban rosszabb mint a WP. Az a világ szintre felvetítve, nem túl sok. Ugye ezek szolgáltatói eladási adatok, és ott szep/okt. a iPhone legerősebb hónapja. Igazából arányaiban csökken a részesedése, darabszámba tovább növekszik, csak a droidosok tömegével nem tudja tartani a versenyt.
Amúgy ha megnézed lényegében szépen látható, hogy lassan csökken a WP már ott is, ami viszont szembe megy az AdDuplex tegnapi jelentésével erőteljesen. -
azopi74
addikt
Kicsit off, de érdekes látni a Kantar adatain, hogy záródik be lassan az iOS és WP közti olló (sőt, több helyen már be is előzte, vagy nagyon közel van hozzá - természetesen nem az USA-ra vagy Ázsiára gondolok)
Bár ez nem csak a wp részesedésének növekedésének köszönhető, hanem az ios hanyatlásának is. -
Vassili_Zait
senior tag
Értesítési központ 8.1-el jön, állítólag valami filekezelő is lesz... de az igazából teljesen felesleges, legalábbis nekem... az adott appokban meg lehet találni mindent ami kell... amit meg nem lehet megnyitni, kár is látni a telefonon... már most is létezik olyan filekezelő, ami lrehoz virtuális tárhelyet és oda bármit tudsz másolni... tömöríteni stb... a rendszerfileokhoz meg nem hiszem hogy hozzá kell nyúlni...
-
Lomha 8V
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok erre a 1820-ra, biztosan durva lesz.
-
jim66
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #323 üzenetére
A google a kezében tartja a droidot, szerintem a gyártóknak nem a befolyása nagy hanem a szabadsága.
Az android meg egy mindenféle hardvernek megfelelni akaró OS több kevesebb sikerrel. (ezt a hardverkihasználás hatékonyságára értem) -
aprokaroka87
nagyúr
Igen valahogy a Droid tipikus példája a "sokat akar a szarka,de nem birja a farka" elvnek.
Valahogy van egy olyan érzésem hogy a WP pár éven belül komoly fejtörést fog okozni a Droidnak.
Gyors lessz,persze a tudása lehetne több is.
Valamit kell lépnie a Google-nak mert nagyon kicsuszott a kezéből a Droid.....Túlnagy a gyártoi befolyás. -
jim66
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #321 üzenetére
Én is rootoltam, de fölöslegesen, mert semmit se használtam amihez kellett volna... Ez a problémám.
Nem tudom pontosan megfogalmazni, az elején nagyon bírtam az androidot, de aztán elmúlt, és most valamiért
nagyon viszolygok tőle. -
aprokaroka87
nagyúr
Pl én azért nem váltanék WP-re mert sok benne a szoftveres korlát,megszoktam hogy Root után szabadon garázdálkodhatok a rendszerben.
Androidra sok olyan app van pl ami igazán megmutattja az adott telefon hardverének tudását.
Pl Tasker szerű app soha nem lessz.Valóban igaz hogy gondok vannak....bár azért a Droid telefont legyártó cégek is hibásak.
A Romolás meg nem muszály....csak akkor ne nekem kelljen rootolni és mindenféle rendszerfájlokat modositani nekem,mint Usernek.
Valahogy nem értem hogy miért nem tudják az kiadás elött megoldani.
Droidot használok,de néha én is falhoz tudnám dobni.
Rengeteg egyébként korrában jól müködő app frissitéseivel egyre több a hiba.
Valahogy lehet hogy kicsit kikellenne venni a gyártok kezéből azt a fenenagy szabadságot.
Droid esetében a sorrend
1:Egy gyengébb hardveren is gyors és stabil müködés(Javaslom Xda,illetve CM)
2:A funkciók szélesitése a stabilitás/gyorsaság megörzése mellet. -
jim66
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #318 üzenetére
A droid funkcionalitásába már beleástam magam, tudom, hogy nagyon sok lehetőség van benne, de meguntam romokat telepítgetni, moddolni napokig, hogy az igényeimnek megfelelően működjön...
A frissítés miatt én is aggódok mert bár értem a MS indokait, hogy 7.x-ről miéert nem lehet 8-ra frissíteni, de így félek, hogy újra eljátszák...
A wp, a fejlődésének abban a szakaszába van szerintem, hogyha több részesedést akar a piacból akkor bele kell pakolnia olyan cuccokat mint a többi OS-ben (értesítési sáv valamilyen formája, filekezelő, USB-OTG támogatás stb.). -
aprokaroka87
nagyúr
A WP8 ezt mind tudja,viszont ne lepödj meg ha egy appot nem kapsz meg soha,csak Droidra,lesznek kisebb korlátok,és csak reménykedj hogy lehet majd frissiteni a WP 9-re pl.
Viszont ha rám hallgatsz nem ásod bele magad a Droid funkciónalitásába mert hamar kiütközik a különbség. -
ted_mosby
senior tag
Ezt a kérdésed inkább a Melyik okostelefont vegyem? topikba tedd fel!
Mivel ennek nem itt van a helye. -
jim66
csendes tag
A droidos telefonomat:
- telefonálásra.
A tabletem:
- böngészés,
- filmnézés (mx player)
N900:
- telefonálás
- sms, whatsapp
- e-mail (kül. postafiókok)
- böngészés
- fotózás (alkalmakként, nem hobbi)
- navigáció
- zene
- fontos a hosszú készenléti idő (amennyire egy okostelefontól elvárható)Igazából azért gondolkodom, wp8-as telefonon, mert nem használok kb. semmilyen játékot, fontos, hogy ne akadjon a rendszer, ne legyenek benne random bug-ok, tetszik a nokia hozzáállása a készülékgyártáshoz...
Azért gondoltam, hogy megkérdezem itt a dolgokat, mert elég masszív fikázásokat olvasok itt a wp-ről, szeretném tudni az okát.
Miben nyújt kevesebbet mint mondjuk az android (100-120ezer forintos kategória) egy olyan felhasználó számára aki jól elvan egy n900-assal (nincs rá több millió app). -
vicze
félisten
Hm, egy kis zavart érzek az erőben... Mármint a Kantar adataiban.
Kínában az éves összehasonlítás elég furcsa, 2,7-2,7 a novemberek, 0,9-1,1 a decemberek. WTF?
A latin amerikai YoY csökkentse meg elég érdekes, mivel állítólag ott 10% felett van. Persze Mexikó hiányzik, pedig ott a legerősebb, szóval itt lefelé "csal" a kimutatás, pont olyan országok vannak benne, ahol gyengébb a WP."Havi" szinten nézve, csak hogy legyen más perspektíva is.
US-ben csökkent nov-dec(-0,5%), EU5-ben +0,3%(FR -1,5%), AUS -1,7%.Nacsa Sándornak(Lazure) volt már amúgy egy nagyon jó kínai gyártós elemzése, az úgy 10x ilyen hosszú mondjuk, eléggé kivesézi, több szempontból. Érdemes elolvasni.
-
jim66
csendes tag
Nagyon jó kis elemzéseket és kritikákat fogalmaztok meg, nem kis hozzászólás számban...
Épp most gondolkodom telefonvásárláson. (Nokia Lumia 1520)
- most egy nokia n900-at használok,
- mellette van egy androidos tabletem,
- van egy alsó kategóriás robotphone-om (lg l3")
- win phone 8 készüléket még nem használtam, de baromira tetszik a felület.
- apple telefont nem szeretnék venni mert rablásnak tartom.Azt kérem az Ős-winphonegyűlölő szekta vezérétől, írja le nekem miért nem érdemes ilyen operációs rendszerrel telepített készüléket vásárolnom funkcionalitás szempontjából.
Köszönöm.
-
Воланд
titán
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Pttypang #307 üzenetére
Valóban nem konyitok sokat,de azt ne akard nekem bemesélni hogy egy API-t nem lehet valamilyen szinten visszafele kompatibilissá tenni?
Az hogy van az Android Appok jórésze oda vissza kompatibilis.
Pl egy Lg gt540-re letöltött .apk fájlt feltudtam rakni egy 2 magos Android 4.2.2-es Droidra is....az LG gt540-en pedig Android 2.3.7 van....mégis minden funkció müködik mindkettön. -
válasz
aprokaroka87 #306 üzenetére
Ha lenne ismereted a programfejlesztés hátteréről, nem kérdeznél ilyet.
-
aprokaroka87
nagyúr
Mondtam én hogy a WP hibája,de valamiért nem igazán fejlesztettek a WP7.X-re,ezt mivel magyarázod?
Pedig a Nokia Lumia 800-egy rohadt jó telefon hardveresen még most is.
Nem értem hogy pl hogy sok appot miért nem lehet megoldani WP 7.x-re amit Wp 8-ra igen.
A Droid azért sok esetben visszafele is kompatibilis.
Megértem hogy új kernelt kapott a Wp8,de a régit sem kellene letojni. -
cattus
addikt
válasz
aprokaroka87 #303 üzenetére
És azért a WP a rossz, mert esetleg nincs rá normális Dropbox app (nem tudom, amúgy, milyen a választék, nem használom)? Elsőrangú következtetés.
-
aprokaroka87
nagyúr
Elfogadom az érveket,de a múltkor kb 2 órát szivattot a WP,én szeretem a kihivásokat,de most akkor megkérdezem hogy van olyan Dropbox App amiben fellehet tölteni mindenféle fájltipust?és mindezt az adott appon belül tudom megoldani,nem úgy hogy elkell mennem pl a képek/megosztás Dropbox app neve részre.
Nagyon nem logikus szerintem ha van egy app,ami csak ott van,de a funkciója felét csak úgy érem el hogy kikkel lépni az appbol. -
Glenda
addikt
válasz
Vassili_Zait #301 üzenetére
Lumia 800-ról volt szó, ott egy Zune logó a jel, de hacsak nem a legkisebb lapka van kinn, írja, hogy Music + Videos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Mobile Wolrd Congress alkalmával megrendezésre kerülő sajtótájékoztatóján mutatja be idei nagyágyúit a Microsoft és a Nokia.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest