Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim66
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #323 üzenetére
A google a kezében tartja a droidot, szerintem a gyártóknak nem a befolyása nagy hanem a szabadsága.
Az android meg egy mindenféle hardvernek megfelelni akaró OS több kevesebb sikerrel. (ezt a hardverkihasználás hatékonyságára értem) -
jim66
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #321 üzenetére
Én is rootoltam, de fölöslegesen, mert semmit se használtam amihez kellett volna... Ez a problémám.
Nem tudom pontosan megfogalmazni, az elején nagyon bírtam az androidot, de aztán elmúlt, és most valamiért
nagyon viszolygok tőle. -
jim66
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #318 üzenetére
A droid funkcionalitásába már beleástam magam, tudom, hogy nagyon sok lehetőség van benne, de meguntam romokat telepítgetni, moddolni napokig, hogy az igényeimnek megfelelően működjön...
A frissítés miatt én is aggódok mert bár értem a MS indokait, hogy 7.x-ről miéert nem lehet 8-ra frissíteni, de így félek, hogy újra eljátszák...
A wp, a fejlődésének abban a szakaszába van szerintem, hogyha több részesedést akar a piacból akkor bele kell pakolnia olyan cuccokat mint a többi OS-ben (értesítési sáv valamilyen formája, filekezelő, USB-OTG támogatás stb.). -
jim66
csendes tag
A droidos telefonomat:
- telefonálásra.
A tabletem:
- böngészés,
- filmnézés (mx player)
N900:
- telefonálás
- sms, whatsapp
- e-mail (kül. postafiókok)
- böngészés
- fotózás (alkalmakként, nem hobbi)
- navigáció
- zene
- fontos a hosszú készenléti idő (amennyire egy okostelefontól elvárható)Igazából azért gondolkodom, wp8-as telefonon, mert nem használok kb. semmilyen játékot, fontos, hogy ne akadjon a rendszer, ne legyenek benne random bug-ok, tetszik a nokia hozzáállása a készülékgyártáshoz...
Azért gondoltam, hogy megkérdezem itt a dolgokat, mert elég masszív fikázásokat olvasok itt a wp-ről, szeretném tudni az okát.
Miben nyújt kevesebbet mint mondjuk az android (100-120ezer forintos kategória) egy olyan felhasználó számára aki jól elvan egy n900-assal (nincs rá több millió app). -
jim66
csendes tag
Nagyon jó kis elemzéseket és kritikákat fogalmaztok meg, nem kis hozzászólás számban...
Épp most gondolkodom telefonvásárláson. (Nokia Lumia 1520)
- most egy nokia n900-at használok,
- mellette van egy androidos tabletem,
- van egy alsó kategóriás robotphone-om (lg l3")
- win phone 8 készüléket még nem használtam, de baromira tetszik a felület.
- apple telefont nem szeretnék venni mert rablásnak tartom.Azt kérem az Ős-winphonegyűlölő szekta vezérétől, írja le nekem miért nem érdemes ilyen operációs rendszerrel telepített készüléket vásárolnom funkcionalitás szempontjából.
Köszönöm.
-
jim66
csendes tag
A snapdragon 805 nem is lesz kapható addig (MWC)..... jaj, tényleg csak a szenzációhajhászás???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Mobile Wolrd Congress alkalmával megrendezésre kerülő sajtótájékoztatóján mutatja be idei nagyágyúit a Microsoft és a Nokia.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest