Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Pl én azért nem váltanék WP-re mert sok benne a szoftveres korlát,megszoktam hogy Root után szabadon garázdálkodhatok a rendszerben.
Androidra sok olyan app van pl ami igazán megmutattja az adott telefon hardverének tudását.
Pl Tasker szerű app soha nem lessz.Valóban igaz hogy gondok vannak....bár azért a Droid telefont legyártó cégek is hibásak.
A Romolás meg nem muszály....csak akkor ne nekem kelljen rootolni és mindenféle rendszerfájlokat modositani nekem,mint Usernek.
Valahogy nem értem hogy miért nem tudják az kiadás elött megoldani.
Droidot használok,de néha én is falhoz tudnám dobni.
Rengeteg egyébként korrában jól müködő app frissitéseivel egyre több a hiba.
Valahogy lehet hogy kicsit kikellenne venni a gyártok kezéből azt a fenenagy szabadságot.
Droid esetében a sorrend
1:Egy gyengébb hardveren is gyors és stabil müködés(Javaslom Xda,illetve CM)
2:A funkciók szélesitése a stabilitás/gyorsaság megörzése mellet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Mobile Wolrd Congress alkalmával megrendezésre kerülő sajtótájékoztatóján mutatja be idei nagyágyúit a Microsoft és a Nokia.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest