- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoo80
tag
Érdekes amit írsz. én nem tartom alsokategoriásnak az msit inkább a fuji-siemens.
Nem tudom, te kiket ismersz én még nemláttam senkit aki notival akart a csajok előtt jampizni....
De ha te így gondolod a csajozást akkor sok sikert hozzá!
Azért én nem mondanám azt, hogy a például felhozott kadett óta nem fejlödött az opel.
Szerintem üljél be egy kadettba, utánna meg egy H-s Astrába (mivel az astra váltotta fel a kadettot) Azért ráfogsz jönni, hogy ég és föld! Nembeszélve az euro1-2es motorokhoz viszonyitva az euro4eseket!
Na viszatérve a notikhoz. Nekem aza véleményem, hogy hiába üzleti noti, de akkor is már idejemult régi, nem szép( és akkor nagyon ovatosan fogalmaztam)!
Nem azt mondtam, hogy csilli villinek kell lennie, de nézzen már ki normálisan és elegánsan, de erre mindent rálehet mondani csak nem ezt a kettő jelzőt!
Üdv:
Zsoo
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest