- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
grandtour2
tag
"ha ilyen téren üzletelnék (IT/development) marhára nem hozna lázba ha a másik egy ilyen notit rakna ki (thinkpad). inkább úgygondolnám, hogy unalmas mint a notija."
Mi a hatso felnek hasznalsz te egyaltalan szamitogepet es mi a retkes kutya fulenek irogatsz egyaltalan ebbe a forum temaba, ha se nem uzletelsz ezen a teren, se osszehasonlitas alapod sincs, se tudasod.
Kifordult magabol a vilag, sajna nem o tehet rola, melyebb gyokerei vannak sajnos.
-
grandtour2
tag
Nem birom megallni, de erdekelne mivel uzletelsz, ha az uzletfeleidrol akkor gondolsz pozitivat, ha kirakja a meno cuccokat az asztalra (biztos 1kg aranylanc a nyakban is emeli a pozitiv gondolatok aranyat), de gondolom nem IT/developer terulet lehet.
En legutobb olyan uzletfellel dolgoztam sikeresen (hatalmas szaktekintely), aki 16 ezeret vett valami szutyok öreg laptopot (ez az egy van neki), linuxon webezesre hasznalja, es fel volt haborodva azokon akik 50 ezerner tobbet mernek elverni egy laptopra
A Lenovo Thinkpadok minosegen en nem vettem eszre lenyeges valtozast a regiekhez képest. Viszont eddig egyikkel sem volt problemam, pedig joparat hasznaltam az elmult evekben.
-
Foxi
senior tag
Túlvanmisztifikálva ez a thinkpad nem kicsit. Meg mióta kiszállt az ibm, esik ám itt is a szinvonal nem kicsit!
Thinkpad már csak egy drágán adott név ami mögött sajna már egyre kevesebb a tartalom csaz az ár van.
Ez valós, valamire alapozott tapasztalat vagy csak hasraütés?
-
parandroid
félisten
Az MSI és az Asus azok közé a gyártók közé tartoznak, akik a divatos külső mögé összehányják a legmodern hardvert, aztán majd lesz valahogy. Jelen állás szerint soha nem lesz normális üzleti gépe egyiküknek sem. Ezek a gépek azoknak készülnek, akiknek sem az extrém teljesítmény, sem a divatos megjelenés nem számít, hanem a megbízhatóságot és az ergonómiát helyezik mindenek fölé - mint minden üzleti modell esetében. Az ilyen divatmodellek, amiket említesz valóban csak csajozós, meg haverok előtt felvágós cuccok, persze a célnak megfelelnek, de annyiért, amiennyibe kerülnek, már rendes notebookot is adnak.
Amúgy pedig egy komoly üzleti megbeszélésen eleve vicces egy konzumer műbőr borítású notbeookkal megjelenni, kb annyira, mint farmerben-pólóban, még akkor is, ha a farmert sé a pólót együtt annyiért vetted, mint a lamborghini mintás Asus noteszt.
p
-
kekegsm
őstag
Se nem az eleganciarol, se nem az idejetmultsagrol kell itt beszelni. Egyszeruen minimalista, praktikus. Ezek uzleti notik. Nem a csajok elotti jampizasrol van szo. Ez nem alsokategorias MSI. Itt az szamit, hogy nyugodtan leejtheted, akkor sem lesz baja, meg tutiziher hogy nem fog neked BSOD lenni hardverhiba miatt
Miert, az Opel fejlodott a Kadett ota valamit? marmint pozitivat?
Szuper ez a TP noti, kar hogy nincs belole 12" ugyanezekkel a hardverekkel meg alacsonyabb (1280x800) felbontassal. Az eddigi 12" TP-kel az a bajom, hogy nincs tapipad (tudom-tudom, de en akkor is azt szeretem), meg nincs ODD beepitve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest