- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoo80
tag
válasz
grandtour2 #62 üzenetére
Na idefigyelj éleseszü ujunc barátom. örülök, hogy első hozzászolásaid között csak az ilyen primitiv fröcsögések jönnek ki belőled.
ezért kár volt bereggelned is...
de azért segittek, elárulom neked, hogy a forumok arról szólnak hogy normális körülmények között az emberek leirják, megvitassák a véleményüket.
nem ilyen primitiv kommentekkel...
na azthiszem tényleg ez az utsó kommentem ebben a topicban, részemről lazártam a témát. én nemfogok olyanokkal vitázni akik letámadják azt akinek egy kicsit is különbözik a véleménye az övétől.... -
Zsoo80
tag
válasz
dekoninck #55 üzenetére
nem üzletelek senkivel, úgy értettem ha ilyen téren üzletelnék marhára nem hozna lázba ha a másik egy ilyen notit rakna ki. inkább úgygondolnám, hogy unalmas mint a notija.
ja és ha a korom érdekel, kitalálhatad volna a nevem mögötti számból, de gondolom egyből 80évesnek gondolnál ezért segitek, hogy jelen esetben a születési évemet jelképezi te iq fighter....
én arra próbáltam rávilágitani, hogy unalmasak és teljesen egyformák, ezért kellene a ráncfelvarrás, némi változtatás. -
Zsoo80
tag
válasz
parandroid #43 üzenetére
hát nem tudom. engem marhára nemozna lázba és nem lennének pozitiv gondolataim ha az üzletfelem egy ilyet rakna ki az asztalra. Sőt továbbmegyek, mivel eléggé egyformák, lehet egy lepukkant 3-4 éves darab. Túlvanmisztifikálva ez a thinkpad nem kicsit. Meg mióta kiszállt az ibm, esik ám itt is a szinvonal nem kicsit!
Azért én ezt nem általánosittanám hogy az msi (nem azért mert hazabeszélek), meg az asus öszehánják a hardvert.
Thinkpad már csak egy drágán adott név ami mögött sajna már egyre kevesebb a tartalom csaz az ár van.A külsö meg szeintem akkor is megkopott fantáziátlan, változtani kellene!
Nem csilli villire de akkor is nagyon ráférne 1 ráncfelvarrás.... -
Zsoo80
tag
Érdekes amit írsz. én nem tartom alsokategoriásnak az msit inkább a fuji-siemens.
Nem tudom, te kiket ismersz én még nemláttam senkit aki notival akart a csajok előtt jampizni....
De ha te így gondolod a csajozást akkor sok sikert hozzá!
Azért én nem mondanám azt, hogy a például felhozott kadett óta nem fejlödött az opel.
Szerintem üljél be egy kadettba, utánna meg egy H-s Astrába (mivel az astra váltotta fel a kadettot) Azért ráfogsz jönni, hogy ég és föld! Nembeszélve az euro1-2es motorokhoz viszonyitva az euro4eseket!
Na viszatérve a notikhoz. Nekem aza véleményem, hogy hiába üzleti noti, de akkor is már idejemult régi, nem szép( és akkor nagyon ovatosan fogalmaztam)!
Nem azt mondtam, hogy csilli villinek kell lennie, de nézzen már ki normálisan és elegánsan, de erre mindent rálehet mondani csak nem ezt a kettő jelzőt!
Üdv:
Zsoo -
Zsoo80
tag
nem rossz kis gép, de szerintem túl drágák a thinkpadok és egyformák.... ráférna már nagyon 1 kis ráncfelvarrás....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged