- Ilyen lesz a Fairphone 6
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Szerintem ma már ez a minimum, hogy ennyit elbírjon egy alaplap, Az Acorp meg a Tomato ideje rég lejárt. Inkább azért ez a jelző, mert mostanában mindenféle elfekvő készletes alkatrészre kényszeresen építenek valamit. Csak nézz szét a PH! biostar címkés hírei közt. Ezt meg a te lábjegyzetedbe...
-
E.Kaufmann
veterán
Már hogyne tudnák, az én B450-es lapomon sincs, de ilyen régi cuccnál, mint ez a bioSz@r vétek lenne nem kivezetni, ha már (még) úgy is tudja az APU vagy a chipset. Amúgy pl ipari cuccokban pont hogy érték a régebbi csatik megléte, ha pl van egy PS2-es ipari billentyűzeted, ami por víz és atomvillanás álló, a franc cseréli, csak mert kidöglött a régi vezérlés. Tudom, vannak átalakítók, de azért jobb kerülni, pláne ipari cuccban, mert minden plusz elem plusz hibaforrás, valamint én már tákoltam ipari vezérléshez PC-t, és lehet, hogy egy eszköz irodában szépen üzemel, de gyárban az elektromos szekrényben 0-24-ben pont a legrosszabbkor fog bekrepálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged