Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Szerintem ma már ez a minimum, hogy ennyit elbírjon egy alaplap, Az Acorp meg a Tomato ideje rég lejárt. Inkább azért ez a jelző, mert mostanában mindenféle elfekvő készletes alkatrészre kényszeresen építenek valamit. Csak nézz szét a PH! biostar címkés hírei közt. Ezt meg a te lábjegyzetedbe...
-
E.Kaufmann
veterán
Már hogyne tudnák, az én B450-es lapomon sincs, de ilyen régi cuccnál, mint ez a bioSz@r vétek lenne nem kivezetni, ha már (még) úgy is tudja az APU vagy a chipset. Amúgy pl ipari cuccokban pont hogy érték a régebbi csatik megléte, ha pl van egy PS2-es ipari billentyűzeted, ami por víz és atomvillanás álló, a franc cseréli, csak mert kidöglött a régi vezérlés. Tudom, vannak átalakítók, de azért jobb kerülni, pláne ipari cuccban, mert minden plusz elem plusz hibaforrás, valamint én már tákoltam ipari vezérléshez PC-t, és lehet, hogy egy eszköz irodában szépen üzemel, de gyárban az elektromos szekrényben 0-24-ben pont a legrosszabbkor fog bekrepálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest