- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz ArthurMiller #46 üzenetére
Ha ugyan azt tudja nyújtani, mint egy ismertebb márka, és még szervíz háttér is van, akkor mi a probléma? Hülye elvek, ez olyan, mint én nem veszek más autót csak németet, mert az autó a többi meg nem.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
bozarjoska
őstag
válasz Csocsesz75 #47 üzenetére
-
Graphics
Jómunkásember
válasz ArthurMiller #46 üzenetére
Téves, már nem ők a harmadikok, elvileg.
A Lenovo, de odavissza meccselnek. Illetve a Motorola felvasarlasaval lettek 3. Helyezettek.
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Ezen a telón lévő háttérképet el lehet érni valahol ?
-
ArthurMiller
senior tag
válasz Cyberpunk #36 üzenetére
Dehogynem, én is ezen a világon élek Nincs bajom a Kínában gyártatott dolgokkal, hiszen érthető a gazdasági megfontolás, és hasonlóan a HTC, Huawei stb. cégekkel, akik saját ötletekkel , saját szellemi termékből dolgoznak. De a fenti brand még a prezentáció stílusában sem eredeti....így természetesen könnyű növekedést elérni, illetve a 3 legnagyobb mobil gyártónak kikiáltani magát, olyan pénzügyi jelentések alapján, melyek nem egy tőzsdén jegyzett hiteles cég adatai. Összesen egy dolog szól mellettük, hogy amit így megspórolnak, mármint a tisztességtelen magatartással, annak egy részét az árban tovább is adják. Persze ez sem karitatív, eléggé öncélú, hiszen enélkül nem növekednek.
-
<Adamsky>
nagyúr
Mindenki megtörik egyszer.
Én még kitartok. Bízok abban, hogy mindig lesz -- legalább egy -- normális méretű készülék.(#2) Plazmacucci
"Látjátok ezt zabálja mindenki, hogy nagy vásznon nagy számok jönnek sorba..."Sajnos ilyen világot élünk. Az aktuális "buzzword"-ök: a megapixel, a ppi, a 64bit, és még sorolhatnám.
Egyébként, azon kívül, hogy ez a cucc most új, semmi extra (és lényeges!) dolog nincs benne. Nem vagyok Samu párti, de az ottani Note sorozattól még elég messze van.
A konkurenciának számító Meizu-t sem igazán sikerült lenyomniuk (az MX4 Pro legalább ilyen jó, ha nem jobb, még mindig). Aminek egyedül talán "odacsap" az a iPhone 6s. Egy "baj" van, hogy annak célközönségét pont nem érdekli mennyivel jobb (jobb-e?) Xiaomi Note-ja.(#12) maximilian4
Ja, a 3. legnagyobbak, és gyorsan eljutottak ide, de ha innen tovább akarnak lépni, akkor nagyon össze kell szedniük magukat. Indiában és Kínában még persze növelhetik az eladásokat, de attól, hogy "bevegyék" az USA-t és/vagy Európát, nagyon messze vannak.[ Szerkesztve ]
-
babkukta
senior tag
Nagyon tetszik ez a telefon Bár egy kicsit szögletesebb kerettel még jobb lenne (nekem), de ez is nagyon szép. Nem egyedi, de nem is kelti számomra azt a "gagyi" hatást. A 7 mm vastagság még elmegy, remélem nem fog könnyen hajlani. Szvsz hülyeség 7 alá bemenni. Az oké, h esetleg egy terméket kihozunk 5 mm vastagsággal, h mi ilyet is tudunk, de h arra alapozni mondjuk a flagshipet. Egy 7-8 a tökéletes!
Üdvözlettel, Tibi
-
tonerz
aktív tag
válasz ArthurMiller #33 üzenetére
Valahol megértem mire gondolsz, de én meg azért veszek echte kínait mert jó minőséget kapok jóval olcsóban.
nagyon offoff :tudok én nagyobb tolvaj bandát is, aki nem cégektől lop, hanem tőlünk.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Ebbe aztán sikerült belepakolni mindent, ami most a csúcsot képviseli.
Amúgy mi ez a kínai keynote? Már csak a garbó hiányzik a csávóról...
<< Heimdal >>
-
rnyk
tag
válasz DeathAdder #37 üzenetére
En egy idoben vadasztam 7.9-es kinai tabletre hiszen a kijelzo az ugye tudjuk valszeg mihez keszulhetett as az jo...
Egyebkent ez a kinai nem kiani dolog kicsit olyan mint az osoreg FFF (Fiat, Ford, Francia) szabaly az autoknal. Ott mar total hulyeseg hiszen a beszallitok az egesz vilagbol hordjak a cuccot lehet mas minosegben de akkor is. Ez mar majdnem igaz itt is hiszen ebben a masinaban is a fele cucc Qualcomm.
Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed megvenni.
-
DeathAdder
veterán
Ezért teljesen irreleváns amit mondtam, vagyis hiszek neked. Nem igazán láttam még csúcs kínait, szóval....
Amúgy hogy van ez a soha nem veszek kínait szöveg?
Tényleg érdekelne, vagy mit mond erre aki tudja, hogy a híres iphonet is a foxconn cég gyártja?
Aki ilyen előítéletekkel van, annak mivel más érzés egy olyat birtokolni, mint egy xiaomit? (most a platformtól eltekintve)[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Minden Kínából jön nem tudtad?
-
Graphics
Jómunkásember
Ennyi. Mindenki azt vesz amit akar.
Igaz minden kinai es Kinaban is keszul, de ez mar masik tortenet.
Ha meg nem is hasznaltad, akkor olyanrol alkotsz velemenyt, amirol nincs is tapasztalatod...
Csak tudod szegény ember vizzel főz Magyarorszagon is, az olcsó telefonra is lesz igeny. Mint az akcios ujsagra...
Adocsalast, lopast nem kell tamogatni. Anelkul is űzik fent Mi csak fizetjük a forgotőkét hozza...
Elveim nekem is vannak. Amit megkerestem az en penzem, es ugy koltom el, hogy ne gyarapitsam azt , ami rossz... Csak sajnos ket rossz kozul egy se jo. De ez mas tema..
[ Szerkesztve ]
-
ArthurMiller
senior tag
Teljesen mindegy. Soha nem veszek kínai telefont, bármit is tudjon. Ezzel még sokan vannak így. Az előítéletekről meg mindenki azt gondol amit csak akar
Főképpen mert tolvaj banda, elenyésző saját szellemi termékkel, és tojnak rá a jogdíjak fizetésére. Ezzel az erővel az adócsalást, lopást is támogathatnám.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz DeathAdder #31 üzenetére
Igaz, Sharp/JDI, kiment a fejembol.
Arrol csak annyit , hogy egy 24ezres telefonban lattam JDI / Japan Display panelt. Olyan minoseggel hogy csak lestem. Árához képest
Mi3-nak gyonyoru kepe volt, Mi4-nek is.
Sharp panelek is nagyon jó minőségűek.
Kinaibol mit lattal?[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Akármennyi kínait láttam, a kijelzője mindnek förtelmes volt ezért kérdeztem (előítéleteim azért nincsenek, nem akarok általánosítani, meg sokat azért nem is láttam)
Hogy lehetne ugyanaz a panel mint a note4-esé? Teljesen más technológia a kettő, vagy én nem értem most?[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
"Mi ez a sok Xiaomi hír" nem volt még?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz DeathAdder #25 üzenetére
3 nagy kijelzogyarto van. QHD-t nem sokan csinalnak ..
Lehet kopp ugyanaz a panel mint a Note4-esé.
-
DeathAdder
veterán
Kijelzőben mi lehet a helyzet?
Kontraszt, fényerő, betekintési szögek? Gondolom ebben azért messze alulmarad egy note4 -hez képest, mégha erősebb SoC is van ebben -
Воланд
titán
válasz maximilian4 #12 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
tonerz
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz bejelentve a Redmi Note 2?
[ Szerkesztve ]
-
rnyk
tag
Jo de a fesorolt elonyoket a tobbiekkel szemben nehez tagadni (ez all ugy az osszes B,C,D... kinai brand-re).
Szerinted mi lenne ha hivatalosan megjjennenek az EU-ban? Meddig kerulhetnek el a licenc megallapodasokatm az EU garancia, szervizhalozat, stb eloirasait (az adokrol nem is beszelve)?
Jelenleg ok a kinai B szegmens egyik teteje, nem biztos, hogy jobb mint egy Hauwei de hangosabb es pofatlanabb az bisztos.
-
Sapphi
aktív tag
Hát nekem is megvan a következő telefonom... Már alig várom, hogy meg lehessen vásárolni. Eddig mondjuk ekkora telefonom nem volt, de remélem nem kell benne csalódnom!
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Amcsik nem fognak Kinai telokat venni.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
maximilian4
addikt
Majd mior pár év múlva bekebelezi Európát akkor jusson eszedbe. Szerintem tisztán elmondták már a jővőbeli céljukat és nem csak az európai piacot célozták meg. A Xiaomi annyira "lófasz" hogy a 3. legnagyobb mobilgyártó és pl. többet ér mint a "régi nagy" gyártók többsége. Sokan nem látnak a szemellenzőtől ez itt a probléma. Ne csak a jelenre koncentráljunk, inkább azt nézzük meg mit és mennyi idő alatt sikerült elérni, illetve pár éven belűl hol lesznek.
Maxi
-
kiezTe90
senior tag
Vissza a nokia 3310est!!! Az se jó mert már az is tud akár 100 tel.számot tárolni szóval ott is csak a számokat néznénk.
Akkor maradjon a morzejelezés egymásnak az a tuti!!Amúgy meg fasza telefon, pedig nem vagyok antutu buzi se (konkrétan egyszer nem használtam még).
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
rnyk
tag
Azert azt is nezzuk, hogy a regi nagyok mar egy jokorara hizott szervezettel rengeteg licenc dij kotelezettseggel rendelkeznek nem is beszelve a world wide szerviz es terjesztesi halozatrol.
Ezzel szmeben a Xiaomi lofasz. Nem fizet nagyon senkinek es weben ertekesit meg kulso partnereken keresztul (marmint kinat leszamitva). Itt most egy jo hardvert arul epp annyival olcsobban mondjuk a samunal mint amennyivel kevesebb a koltsege.
-
Obyboy
addikt
Ilyen paraméterek és ár/érték arány alapján nem meglepő hogy a samu átszervezésen a szoni pedig visszavonuláson gondolkodik.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
félisten
-
Dr. X
aktív tag
válasz Plazmacucci #2 üzenetére
Mégis mire figyeljen fel valaki, ha nem a nagy számokra? A csúcskategóriában nagy számok vannak, az aktuális legnagyobbak. Jó lenne, ha eltűnnének végre azok az emberek, akik szerint azért szar valamilyen telefon/gyártó, mert a legújabb technikát alkalmazzák. "xy bőven elég, ez már felesleges, vissza a fekete-fehér kijelzőket!" Gyorsan felejsd el az ilyen hírek olvasását, mert tavaly 3GB RAM volt, idén 4, jövőre meg 5 jön. A nagy számoktól nehogy rosszul aludj!
A Xiaomi minőségben elérte a csúcsot, kíváncsi vagyok ez eladásban is megmutatkozik-e. A kettő nem ugyan, lásd Sony, LG. -
félisten
-
Dinsdale
tag
Miért választana a júzer hasonló áron egy szerényebb készüléket? Akkor is ha feleslegesen nagyok a számok...
-
Graphics
Jómunkásember
Jó ,de itt van mögötte tartalom is
Nekem elég a Mi Note és a Redmi Note 2 is, speckókat nézve.
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Életveszélyes miket parkolnak már bele....
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
félisten
Látjátok ezt zabálja mindenki, hogy nagy vásznon nagy számok jönnek sorba. Más nem számít.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
diabolika
tag
Soha nem voltam nagytelefon párti, de most elkezdek gyűjteni egy próra.
Tiszta hülye aki nem normális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest