- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pítőr
aktív tag
-
Pítőr
aktív tag
válasz
atti_2010 #61 üzenetére
Én is így gondolkodtam, hogy majd várok még 1-2 hónapot, aztán megveszem a leggyengébb 4 magos Trinity-t, hogy a kis 6670-emet kihasználjam! De sajnos egyenlőre úgy néz ki, hogy az a kategória, amit én kinéztem magamnak (A6-5400), csak nyáron, vagy ősszel jön, már a 3650-is drága nekem, amik meg első körben megjelennek, mind felette lesznek, úgyhogy asszem beruházok egy a6-3500-ra, vagy egy a6-3620-ra, ha pár héten belül megjelenik!
-
MZperX75
addikt
válasz
atti_2010 #49 üzenetére
90-es azt hiszem max!
Nekem nem kell nagyobb ,ha Llano X4+320sp vagy 400sp+HDD+lap max fogyija beleférne 65W-ba annak örülnék a legjobban(nem kell a procinak még 2-2.5ghz-nél sem több,azzonnal cserélném a Brazost.
De csak Trinity lesz ebből azt hiszem,egy miniITX lapban 4Giga 1866-os ram(talán egy 64SDD-vel)
plusz külső HDD -vel(az utobbi 10W-ot is zabál)
Kell ma fenének külön sokat zabáló VGA kari
(1024X768-.ban a LIano-n is prímán szépen futna projektoron a játékok)
Még ezzel a kis E-350-el is elvagyok projin. -
MZperX75
addikt
válasz
atti_2010 #45 üzenetére
Tudod mit,inkább egy 95% hatásfokú paneltáp,és legyen 32W
Az egyik fórumtárs65W-os paneltáppal miniITX-es lapocskában hajtott egy , Llano A6-3500 protkót kicsit alulfeszelve SSD-vel !
A max fogyasztás nem érte el a 65W-ot 58körül volt azt hiszem
De ha gondolod kikeresem a tesztet!
Kíváncsi lennék A8-3820(65W) alulfeszelve úgy 2-2.3Ghz-en X4,hogy mennyit kajálna,csak amikor a teszt készült,még nem létezett 3820-as. -
pakriksz
őstag
-
-
Crias
senior tag
válasz
atti_2010 #33 üzenetére
Jah sorry a cikkben az volt egymás után hogy felhagy a 45nm-el utánna meg hogy 32nm-en jönnek ki az újabb procik.
Az APU gyártásakor selejt is keletkezik, ezeket adják el mivel megmarad a 4 magos proci amit kár lenne kidobni.
Ezt én értem csak te azt írtad hogy a trinityből kevesebb selejt keletkezik és így később adhatnák ezeket a procikat én ezt úgy értelmeztem hogy ő nekik "jó lenne ezeket a procikat gyártani/eladni minél előbb".
Összességében az a nem tiszta hogy minek még +2 fajta procit bedobni egy haldokló foglalatba, bár az a 100mhz-es emelés nem nagy cucc és ebből is +pénzt szereznek...Mind1 inkább a Trinity-vel haladjanak már
-
Crias
senior tag
válasz
atti_2010 #23 üzenetére
Én megfordítanám a kérdést.
Miért jó újabb selejteket legyártatni?
Lassan tényleg itt a Trinity, ami ha megérkezik akkor az fm1-et úgy ahogy van el kellene felejteni, felesleges csökkenteni 32 nm-re legalábbis az én meglátásom szerint, bár mivel úgyis marad még egy ideig a Llano is.... összeségében itt én is valami gubancot érzek.Ezen kívül valószínű a Trinitynek sokkal jobb kihozatala lesz és akkor még később lehetne árulni.
És ez miért lenne jó az amd-nek? Mármint selejtet gyártani ez nekik veszteség, nekik pont az lenne a legjobb ha nem lenne selejtes APU nem? -
Prof
addikt
válasz
atti_2010 #23 üzenetére
Mondasz valamit bár nekem az jött le, hogy áprilisban már jön az asztali Trinity (A10-5700-ra leszek kíváncsi ár/érték/fogyasztás arányban) is ha már most gyártják a mobilt. (az már csak 2 hónap).
Mindenesetre végre egy jó ár/teljesítmény arányú nem zabagép proci, pont amiért az AMD sokan szeretik. Gyakorlatilag a 631-es jobban sikerült darabjai ezek.
Aki nem fanatikus fps huszár, de akar egy olcsó új gépet amivel minden elmegy szépen annak jó választás szerintem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest