- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Ha jóval gyengébb géped van (mondjuk p4 vagy gyenge core2) és van jó VGA kártyád akkor szerintem igen. Feltéve hogy nem vagy az évente cserélek processzort fanatikus.
Pont az ennek a procinak az előnye, hogy különösebben nem kell rá beruházni mert 80 dollár, a drágább procikon csak haszon több nem hogy az ára
Viszont ha nincs drágább VGA karid (és nem is akarsz fullhdban mindennel magas részletesség mellett játszani) és tudsz várni még 2-3 hónapot, akkor szerintem várd meg a Trinity-t. (bár megvárnám a valós teszteredményeket azért, hogy mit tudnak, mennyiért CPU erőben ehhez képest)
FM2 valamivel hosszabb életű lesz, de hótziher hogy 5 év múlva nem fogsz bele sokkal jobb procit kapni mint idén egy A8-A10-es trinity.Egy ezzel egyárú A4 meg nem fog annyit tudni, mint egy ilyen mert az csak 1 magos lesz (2 szállal).
Szerintem az ilyen halott platform dolgokkal a normál felhasználonak nem kell foglalkoznia ha 5-10 évre veszi a gépet, 4-5év múlva az eggyel újabb 2x-es árú termék is már elavult lesz.
-
Prof
addikt
válasz
atti_2010 #23 üzenetére
Mondasz valamit bár nekem az jött le, hogy áprilisban már jön az asztali Trinity (A10-5700-ra leszek kíváncsi ár/érték/fogyasztás arányban) is ha már most gyártják a mobilt. (az már csak 2 hónap).
Mindenesetre végre egy jó ár/teljesítmény arányú nem zabagép proci, pont amiért az AMD sokan szeretik. Gyakorlatilag a 631-es jobban sikerült darabjai ezek.
Aki nem fanatikus fps huszár, de akar egy olcsó új gépet amivel minden elmegy szépen annak jó választás szerintem. -
Prof
addikt
Hmm, Trinity megjelenés előtt ilyennel kijönni kicsit aggasztó. Lehet csúszás lesz ebből a Trinity releaseből?
Mert ugyanezt lassan kiadhatnák Trinity-vel letiltott GPU-val.
Bár az Buldozer rivális lenne olcsón és megint egy jó kis ár/teljesítmény arányú AMD procit kapnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Konteó topic
- Nintendo Switch
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- MSI CYBORG 15 A13V
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest