Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
De 100W IGP -vel és ebbe nem működik az IGP ami az IDLE fogyasztást meglöki egy kicsit mert nem lehet teljesen lekapcsolni (úgy halkan megsúgom hogy IDLE is 40W fogyaszt működő IGP-vel) kíváncsi lennék hogy a régi X4 -ből melyik képes erre, de a LOAD jóval 100W alatt marad.
-
atti_2010
nagyúr
ezek tényleg elcseszett llanok, és nem sima 4 magosok, ugyan is a "régi" eleve 4 magosnak gyártott igp nélküli x4-ek-nek jobb a fogyasztása
Erre egy konkrét tesztet ha mutatnál. Ne azt nézd hogy milyen osztályba sorolták hanem a valós fogyasztást, de meg ha azt is nézed az IGP nélküli X4 a 95W van sorolva ez meg a 100W-ba, de nem fogyaszt annyit.
Crias
Ezt én értem csak te azt írtad hogy a trinityből kevesebb selejt keletkezik és így később adhatnák ezeket a procikat én ezt úgy értelmeztem hogy ő nekik "jó lenne ezeket a procikat gyártani/eladni minél előbb".
Nem, csak arról volt szó hogy minek árulják ezeket ha jön a Trinity, én pedig azt válaszoltam hogy a selejtes Trinityk még messze vannak és addig miért ne árulhatnák .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Netfone
- Asztalos klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest