- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
De 100W IGP -vel és ebbe nem működik az IGP ami az IDLE fogyasztást meglöki egy kicsit mert nem lehet teljesen lekapcsolni (úgy halkan megsúgom hogy IDLE is 40W fogyaszt működő IGP-vel) kíváncsi lennék hogy a régi X4 -ből melyik képes erre, de a LOAD jóval 100W alatt marad.
-
atti_2010
nagyúr
ezek tényleg elcseszett llanok, és nem sima 4 magosok, ugyan is a "régi" eleve 4 magosnak gyártott igp nélküli x4-ek-nek jobb a fogyasztása
Erre egy konkrét tesztet ha mutatnál. Ne azt nézd hogy milyen osztályba sorolták hanem a valós fogyasztást, de meg ha azt is nézed az IGP nélküli X4 a 95W van sorolva ez meg a 100W-ba, de nem fogyaszt annyit.
Crias
Ezt én értem csak te azt írtad hogy a trinityből kevesebb selejt keletkezik és így később adhatnák ezeket a procikat én ezt úgy értelmeztem hogy ő nekik "jó lenne ezeket a procikat gyártani/eladni minél előbb".
Nem, csak arról volt szó hogy minek árulják ezeket ha jön a Trinity, én pedig azt válaszoltam hogy a selejtes Trinityk még messze vannak és addig miért ne árulhatnák .
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest