- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
válasz
7Heads Drago #36 üzenetére
Hagy ne írjak RÁD csúnyát ember!! Ki élcelődik rajtad/rajtatok? nekem is van huawei tabim és jó.De ha nem lenne se élcelődnék rajta.Úgy hogy arcodból vissza is vehetsz!
-
Solten
őstag
válasz
7Heads Drago #13 üzenetére
Most epp Gronlandot akarja megvenni. Remelem valaki rovid porazon tartja ezt az idiotat. A csodaval hataros hogy meg nem inditotta el a 3-ik vilaghaborut.
-
Ricardo
titán
válasz
"Az amcsiknál soha egy ember se ugrik le munkahelyi depresszió miatt ugye?"
Nem szokás náluk. Ők inkább lövöldöznek.
-
nozs23
addikt
válasz
Nem akarok belemenni a vitába. Ha még nem voltál, akkor remélem egy nap eljutsz te is a festői Kínába.
Nekem volt szerencsém.
Utána nem hasonlítanád az USA-hoz, az tuti. -
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #15 üzenetére
Pontosan! Ez az egész így egy bohózat. "Mi vágyunk á nágy ámerika, osztogatjuk a demokráciát, mint választáskor a krumplit."
Aztán meg az ilyen visszalépésekkel csak asszisztálnak ahhoz, ami ellen állítólag küzdenek.
Vagy sosem volt erről szó? Nekem költői a kérdés, mivel ezt már feltettem a demokrácia neves képviselőinek a múltkori topicokban, csak nem kaptam rá választ. Úgy látom a demokraták kirekesztő mocsarában (ha úgy alapul a demokrácia, ahogy osztották fórumtársaink, akkor Hitler is demokrata volt) elsüllyedt eme kérdés. -
janeszgol
félisten
válasz
Ez az! Minek ez a maszatolás? Legyen már valami!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest