- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Namelesske #85 üzenetére
nálam most jelenleg 62 db. program van telepítve, és semmivel sem lassabb vagy instabilabb, mint egy éve, amikor telepítettem. nyertem valamit?
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Namelesske #81 üzenetére
Egyszer kialakuljon egy adott szoftverkörnyezet, felrakod a Windowst és a Programokat, és kész, megy...
Ez nálam pont így néz ki, van egy mappa telepítőkkel, amiben amikor megjelenik frissítés, oda is bekerül a friss telepítő, így ha kell valakinek egy progi vagy rendszer reinstall kell, egyszerűen feltelepítem a mappa tartalmát (jelenleg 105 program és kiegészítője van itt, megszámoltam a "Programok telepítés és eltávolítása" 168 programot ír feltelepítve és az XP betonstabil és gyors mindemellett). -
negyedes
addikt
válasz
Namelesske #25 üzenetére
Nem jart le annak is 2014 van supportja.
Egyebkent nem xp alapu, hanem egy regebbi server(2003 SP1 x64) alapu.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Namelesske #22 üzenetére
A laptop anyámé, aki egyetemi munkájánál fogva szokott rendelni Campus csomagot és jelenleg csak 2 db 32 bites XP Pro-nk és egy 32 bites Win 7-ünk van innen, szóval ebből a szempontból teljesen mindegy a dolog, a lemezre kiírt Linuxok is 32 bitesek, mert a lakásban a 4 gép közül 3 db 32 bites procival operál és csak egyben van 64 bites proci, de abban meg 1 giga memória van, ez a laptop lett még 64 bites, szóval eddig nem is volt szükség 32 bites op.rendszernél jobbra.
Mania: Itt igazából azért nem 64 bites XP került fel, mert ilyenünk nincs. -
Mania
senior tag
válasz
Namelesske #9 üzenetére
Google a barátod... hogy a hivatalos oldalon nincs driver az csak egy dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest