- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
CarKiller47 #106 üzenetére
ezaz, hogy nekem is, csak annak már nem fog tudni.
-
moonman
titán
válasz
Namelesske #85 üzenetére
nálam most jelenleg 62 db. program van telepítve, és semmivel sem lassabb vagy instabilabb, mint egy éve, amikor telepítettem. nyertem valamit?
-
moonman
titán
válasz
Badman 4ever #78 üzenetére
"Ez nem a rendszer hibája, ha nem a karbantartás hiánya"
tapasztalataim szerint ez inkább a túlzott "karbantartás" tünete. ha egy rendszert nem piszkálnak, csak használják, az nem fog összedőlni kéthavonta, akár XP, akár Win7.
"nekem volt 1,5 éves rendszerem, ami összesen 30 folyamattal ha indult és ha lekapcsoltam a víruskeresőt, pont olyan gyors volt, mint új korában, de ehhez kellett napi 10-15 perc karbantartás"
nekem meg van egy irodai gépem, amin 6 éves XP fut (2004. szeptemberi) és nemhogy napi 15 perc, de egyáltalán semmilyen karbantartást nem csinálok rajta, talán félévente defragolok rajta egyet és kész. meg persze frissítem a szoftvereket, de nem piszkálom, csak fut. és járt már rajta vagy 200 nyomtató, szkenner, telefon stb.
-
moonman
titán
válasz
#93794560 #10 üzenetére
"Szinte nincs olyan szoftver, vagy hardver, ami ne működne alatta."
kezdetnek itt lesz az IE9 és az új Windows Live csomag, de a legújabb laptopokhoz már egy ideje nincs is XP-s driver, csak Vista/Win7. és a 4-8-16 GB memóriákkal is sokat tud kezdeni.
#14: ja, úgy emlékeztem 2012-ben lesz a vége. mondjuk aki 2013-14-ben még XP-zik, az meg is érdemli, addigra már a Win 8 SP1 is meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest