- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezli25
tag
Sziasztok!
Következő lenne a problémám: Hardverek:
Asus Rog Strix X570 E-Gamin alaplap (legfrissebb bios) Új hardver
Memória: Gskill TridentZ Neo - 3600Mhz - cl16 - új hardver
Proci: Ryzen 3800X - új hardver -alapon
vga,ssd-k...A lényeg hogy megcsinálom az Aida64 memory benchmarkot és a memória írásnál csak fele annyi érték jelenik meg mint annak kéne. A mellékelt képen láthatjátok lent! Itt most épp a Corsair ramokkal csináltam a testet, de tök mindegy, mert a Gskilleknél is ugyan ez a problémám. Próbáltam én már mindent. Gyári értékekkel, variált beállításokkal, FCLK 1:1 arányban, még másik ram párossal is (Corsair vengance). Proci teljesen gyári értékeken megy. De mindegyik ram-nál ugyan ez a jelenség sajnos. A ramokat (Gskill, Corsair) kipróbáltam egy Asus x470 Prime Pro lapban 2700X cpu-val és ott 45-47.000 volt az érték ami már korrekt. Semmi tuningolás nem történt!
Ha valaki tud segíteni nagyon jó lenne, mert ez már nagyon bosszantó. Egy tonna pénzem van benne és itt kell agyalni miért van ez a dolog. 18 éve ezzel foglalkozom, de ilyennel még nem találkoztam.
Köszönöm! Szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest