- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
littlelion21 #49 üzenetére
Kolosanyi, a mobilaréna fórum DAC-mémje.
(#54) banhammer
Bemásoltad az első hozzászólást hangulatjel nélkül?(#96) Cyberpunk
Ha fontos az ekkora kijelző, akkor egy darabig kénytelen leszel nem megválni a Note-tól. Nincs gond egyébként a gyakori telefonvásárlással, ha telik rá. -
randras
veterán
válasz
littlelion21 #106 üzenetére
5 centivel magasabbOK, 5 mm-el magasabb, viszont tényleg sokkal vékonyabb, habár az S2-nél nem sokkal, de nekem már az is kényelmetlen. Ez a káva nélküliség meg új dolog, szerintem érthető, ha nem tudom elképzelni, hogy hogyan oldanám meg, hogy ne érjek hozzá mindig, talán simán megy majd, talán nem, nem tudom.
De ami a lényeg, hogyha a jelenlegi adatok alapján adják majd ki, nem is fogom megtudni, mert ez engem elijeszt, és ahogy olvasom, nem vagyok vele egyedül. Szerintem ez nem jó koncepció, és fejlődési irány. Egyre vékonyabb telefon, egyre nagyobb kijelző, az akksi pedig bír majd fél napot.
-
kolosanyi
veterán
válasz
littlelion21 #49 üzenetére
Á, én elvagyok a Nexusommal, majd cserélek ha lejár a hűség novemberben... bár akkor se biztos.
-
randras
veterán
válasz
littlelion21 #45 üzenetére
5 centivel magasabb az EVO 3D-m nél, viszont keskenyebb, és sokkal vékonyabb. Szerintem marha kényelmetlen lehet egy ilyen vékony telefon ekkora méretben, és ha a kijelző is káva nélküli lesz, komolyan nem értem hogy lehet ezt majd értelmesen használni. Hogy fogod megfogni, hogy ne érints meg valamit a kijelző szélén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest