Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtollasodik középkategória
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
-
Syl
nagyúr
Curve 3G 9300
A bold-nak nagyobb a képernyőfelbontása (480x320)(#27) bAtt001
4 hónapja van meg a készülék. Ha jól emlékszem gyárilag 4.6 volt rajta, amit ugye első nap frissített a Destop Software 5.0-re. Utána két leaked verzió került fel a hatosból, sima frissítésként. Az elsővel (talán 424?) annyi gond volt, hogy hosszabb listánál eltűnt a kurzor. A mostani 461 viszont tökéletesen hibátlan. Semmi gond a memóriafoglaltsággal. Pedig ugye egy BB-t nem indít újra az embert. Nincs is ilyen menüpont a szoftverben.
A BIS-szel pedig egyik frissítés után sem volt bajom. Még csak be sem kellett állítani a telepítés után.Szerk.:
nem is biztos hogy lesz valaha bug mentes változat 9700-raMert windowsból lesz valaha bugmentes változat?
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
hát nem az ios-hez hasonlítom, nekem is 9700 van és rendszeresen olvasom a friss leaket használók visszajelzéseit és állandó probléma a memory leak, vagy hogy ledobálja a bis-t szóval közel sem tökéletes ami kint van. de nem is biztos hogy lesz valaha bug mentes változat 9700-ra
-
Syl
nagyúr
Akkor rosszul tudod. Van rendes OS6. A szolgáltatótól függ mikor jelenik meg a frissítések között. Barátom 9700-as Bold-ja Telenoros és kb egy hónapja lehozta a hivatalos frissítést. Én már korábban feltettem egy leaked-et. Jelenleg 6.0.0.461 van fent rajta és semmi gond nincs vele. Nagyon szépen működik. És azt kell hogy mondjam, 100x jobb mint az iOS.
-
Syl
nagyúr
nincs benne magyar nyelv és ékezetes betűk.
Mindegyik BB-ben van magyar nyelv és ékezetes betűk. Sőt, a prediktív szótára olyan jó, hogy szinte soha nem kell az ékezeteket keresgélnem. Ez mellet van még magyar helyesírás-ellenőrző is, aláhúzza az ismeretlen szavakat. A szótára természetesen bővíthető.
A BIS fizetős. Nekem T-mobilos az előfizetésem, 2100 Ft a BIS és ebben 3G net is van. Az adatátvitel nagyon erősen tömörített. Ugyanolyan felhasználás mellett az iPhone 3G-vel 50-60 megát fogyasztottam egy hónapban, most a BB-vel 10-15!!! Számomra is egyszerűen hihetetlen.
-
KennyONE
aktív tag
Azért választottam a C3-at mert az elég olcsó volt,és nekem gyorsan kellett egy telefon,de már kezdem megbánni.Nekem a C3 qwertz billentyűzetével sincs bajom,de ahogy a képeken láttam a BB-nek nagyobbak a gombjai.Most nézem a torchot,de az elég drága és nekem nem nagyon jön be hogy nincs benne magyar nyelv és ékezetes betűk.
Bocsánat hogy ilyen tudatlan vagyok,de mi az a "BIS"?Köszi a gyors választ!
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
A Nokia C3-at csak a MA teszt alapján ismerem, de szerintem már így is simán megéri a csere. A kijelző és a fényképezőgép felbontása ugyanaz, de többi egyértelműen a BB mellett szól. A qwertz billentyűzetet nem is kell említeni, a szenzoros pad-nak nem párja a négy irányú "billegő", az os6 messze felülmúlja az s40-et. BIS-szel megtámogatva pedig egy külön kategória.
-
KennyONE
aktív tag
Tetszik ez a teló. Most szeretném leváltani a Nokia C3-am egy Curve-re mert apám lecsapott a C3-asomra.
Szerintetek megéri az curveot venni?Mennyire jó?Még soha nem volt BB-m csak Nokiam,és nem szeretnék csalódni a BB-ben.
-
Tejföl
tag
Hali! Valaki mondja már meg legyen szíves hogy miért olyan jó telefon a bb?Igazából nem értek hozzá annyira miért lenne hasznos. Vannak olyan funkciói? vagy miért tud versenyezni pl egy galaxy s-el?
-
plus44
veterán
Ezen ne is változtassanak, ami jó az jó. Ráadásul ez a vékonyság...beleszerettem!
-
gybazsi
senior tag
Külsőre szokásos BB, de jól néz ki.
-
rep3at
őstag
Nekem is tetszik ez az üzleties megjelenés de szívesebben láttam volna valami formai újítást.
-
Ez megint a klasszikus forma,nekem mindíg is bejöttek ezek a formák.Blackberry fan voltam és leszek is
-
Ricardo
titán
" A jövevény új, nagyobb kapacitású akkumulátort kapott, mely valószínűleg az üzemidőre is jótékony hatással lesz."
A 9000-ban is 1500-as akku volt. Részleteket nem tudni még, például hogy mekkorára növelik?
-
_Orbi_
aktív tag
Kódneve Dakota.
Ebbe az a jó, hogy már van NFC chip és giroszkóp és már nem a RIM saját fejlesztésű processzora hajtja. Sokkal gyorsabb mint a régiek. :-) -
JR.CSé
senior tag
Nah ez tetszik
Csak nehogy vegyek egyet magamnak
-
amanoba
őstag
visszatértek a 9000-es formatervéhez, újíthattak volna valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Működés közben is látható az érintőkijelzőt és teljes QWERTY gombsort felvonultató BlackBerry Bold Touch.
- iPhone 13 Mini 128GB Használt Független/1-3 hónap gar./p4107
- újszerű iPhone 14 Pro 256GB space black asztrofekete független Apple garancia
- iPhone 12 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap garancia/Akku 80%/p4108
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku emelt kapacitással!
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest