Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Newyorker #209 üzenetére
Szerintem kizárt, hogy a kisebb model drágább legyen az 5s jelenlegi áránál. Ezzel lábonlőnék magukat, és a saját maguk kijlelölte trend sem erre mutat, hiszen minden más terméküknél idén árvágást csináltak, miért pont ezt emelnék? A nagyobb szerintem kap egy +100$-os árat és ennyi. Hogy nálunk drágább lesz mindkettő az biztos, köszönhetően az addigra valoszínű 320ft/1€ árfolyamnak és az áfának.
-
Touch-ko
őstag
válasz
Newyorker #209 üzenetére
Lehet, hogy annyiba kerulnek kartyafuggetlenul. Viszont az emberek, mondjuk 95%-a elofizetessel veszi meg. Szoval igy nem nagy osszeg a $100-200.
En nem modndanek semmit elore, majd 9.9.2014-ben meglatjuk.
Mo-n meg minden ilyen kutyu draga, szoval nem ujdonsag.. Azon sem csodalkoznek, ha bevezetnek a kutyu adot ha,arosan.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Newyorker #209 üzenetére
Én is ilyen információkat találtam. Ezért is bátorkodtam kijelenteni, hogy drágább lesz. Amúgy biztos, hogy drágább lesz csak az a jó kérdés mennyivel. Kíváncsian várom
(#210) Tibee86: A Touch ID-t jó dolognak tartom. A lassítás van konkurens készülékeknél is, és az I5s is elég sovány lassítást tud számomra. 240 képkocka(1/8-os lassítás) már megfelelő lenne. Ezért az M8-ba sem igazán használom.
Viszont a tanítható infraport okos megoldás, gyakran használom. Motion Launch funkciónak is tudok örülni, mert szintén hasznos újítás.
extreme power saver mód se hülyeség.
Összességébe kevés újítás van mind2 oldalon.
Iphone 6-ba megtehetnék, hogy 3000 mAh-es akksit beletesznek, mert készülékházba nem lesz kisebb mint a G2, csak kijelzőbe. De inkább beleteszik a jóval kisebb akksit átlagos üzemidőt produkálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest