- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
Mercutio_ #74 üzenetére
Én is úgy vélekedem, hogy amennyiben a halkság fontos szempont, úgy panel/picoPSU + AC adapter. Vagy ha a kiszemelt konfig teljesítményfelvétele erősebb tápellátást követel, akkor ATX-es tápot kell választani a 120/140mm-es venti (vagy adott esetben a passzív kialakítás) miatt.
Bár kisebb térfogatúak, a TFX és SFX tápok egyszerűen nem jelentenek akkora méretbeli előnyt, mint amekkora hátrány a 80mm-es venti. Nem is annyira az űrméretük, mint inkább az oldalaik aránya miatt. Ha már 80mm-es légkavaró, akkor legalább legyen FlexATX a táp, mert azzal már valóban össze lehetne legózni egy kompakt elrendezést, de ez sajnos nem jellemző. -
franc0
őstag
válasz
Mercutio_ #22 üzenetére
És aztán a pénztárnál rádöbbenni, hogy kötöttünk 26 kompromisszumot, egy sima mATX konfig árához képest 30% felárért.
Ráadásul a kompatibilitás miattelbaszottutánaolvasással töltött órák száma szorozva egy kellemes középvezetői órabérrel, mondjuk 10000 forint/óra.
Hol éri ez meg öreg? Mielőtt fészpalmozol. -
imibogyo
veterán
válasz
Mercutio_ #22 üzenetére
Igen így értettem én is. Vagyis nem mond ellent az én véleményem a tiédnek. Ha valaki megelégszik egy ""közepes"" teljesítménnyel, annak tökéletes lehet egy ITX gép is. De aki igazán komoly gépet akar összerakni magának, annak valahol kompromisszumot kell kötnie, ha pedig ezt nem akarja, akkor már legtöbbször szűk keresztmetszet az ITX méret. Én pont az általad említett határon voltam, épp ezért billentem át uATX méretosztályba. Ha mondjuk egy jó HTPC/alap játék/mindenes gépet szeretnék összerakni, már nagyon-nagyon csábító lenne az ITX méret, például az általad említett komponensekkel is. De sajnos az én pénztárcám nem enged meg két gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest