- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Windows 8-ban ez a bénaság van, 8.1-ben meg normális lesz, hasonló mint az Apple megoldása.
-
Glenda
addikt
Szerintem ez használhatatlan.
-
rbertkrl
aktív tag
Na jó ez olyan téma amiről lehetne vitatkozni. Próbáld ki egyszer 7 inchen 1280*720-ban! Ajánlom!
Nem szeretnék vitát nyitni azopi barátunkkal sem. Mivel vezérelném? A windowsban megvannak a lehetőségek rá.
Touchscreenel is olyan szépen lehet irányítani, hogy az csak na! Egyszer próbáld ki, neked is ezt ajánlom.
-
Coq
aktív tag
Várjuk meg, mivel rukkolnak elő...
-
CaptainHomer
csendes tag
Még nem próbáltam az RT-t de késztetést sem érzek, hogy megtegyem... Tudom, hogy velem van a baj!
-
Glenda
addikt
Szerintem nem elég dektopra. 14 inchen 1366x768-ban mondjuk még határeset, de ez alatt szerintem nem lehetne használni. Ha nagy felbontást használsz, nem fogsz az egészből semmit se látni, ha kicsit, akkor a mondjuk a Ribbon elvisz egy csomó helyet Wordben, mert valahogy vezérelni is kell.
Ezért.
-
Xirtam
veterán
Remélem új Surface lesz, és picit átgondolják , hogy melyik piaci szegmensbe szeretnék. . . .
Jó lenne egy Surface-en tolni (ami kapható itthon is) a Blizzard új játékát a Hearthstone-t.
-
rbertkrl
aktív tag
Nem tudom felfogni, hogy mi a probléma egy 7 inches tablettel ha win8-ról van szó... Nem találja meg az ember az ikonokat vagy mi? Egy sima 1280*720-as felbontással egy haswell mellett 7 inchen szerintem nyerő lenne. Vagy én megyek ki a divatból? Már nem az a jó ha kisebb meg praktikusabb valami, hanem mindig a böhöm nagy cuccokat kell venni? Szerintem 7 inchen olyan szépen lehet muzsikáltatni a win 8-at, hogy az csak na.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
aprokaroka87 #16 üzenetére
Az ARM-s procik csak fogyasztásban jobbak, minden másban gyengébbek.
-
martonx
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy az MS felfogta-e végre, hogy az igazi baj eddig is az árcimkével volt. Persze más kérdés, hogy a betegesen túlárazott Surface RT, eddig az erősen béta érzésű win8-at használta, ami szintén nem tett jót az összhatásnak.
Ha most vállalható áron jönne ki a 2.0, miközben a win8.1 is kezd vállalható lenni, akkor akár még érdekes is lehet. -
=Mentor=
őstag
A Nokia tablet valószínűleg már soha nem jelenik meg...
-
tDr1v3r
veterán
Nagyon gagyi lett a meghívó...
-
joysefke
veterán
válasz
aprokaroka87 #16 üzenetére
Arm proci gyenge,te ugye viccelsz?
Nem viccelek.
Teljesítményük PC-s szemmel megmosolyogtató...
J.
-
Glenda
addikt
válasz
enginev3.0 #14 üzenetére
Szvsz a tablet konzumer companion device.
-
joysefke
veterán
Az MS is függetlenedni akar az x86-os platformtól, így a táblagépei nincsenek kitéve az x86-os procik árazásának, ergó egy eleve túl magas proci/x86-os rendszerchip ár nem fogja bedönteni a reménybeli tabletbízniszüket. ARM procik ugye lényegesen olcsóbbak /és gagyibbak/ mint x86-os társaik ez ugye a nagyobb versennyel magyarázható.
Szóval kell az RT a MS-nak.
J.
-
=WiNTeR=
senior tag
Windows RT pfejj,,. Semmi sem szól mellette: kis fogyasztás / nagy üzemidő már x86-on is elérhető (atom / temash), a Windows Store-os appok mind mennek x86/x64-en is, de még ha kell, akkor a natív x86 appok is vidáman elfutnak win8-on. Gyakorlatilag egy segghülye Windows 8 az RT, ami semmiben sem jobb, mint a nagytestvér, de legalább szar.
-
Oppenheimer
nagyúr
Jólvan. Nehogy a WP-ről is adjanak valami infót, roadmapot, vagy bármit. P*csfejek.
-
Glenda
addikt
válasz
Pálin(t)ka #8 üzenetére
Ha így gondolkodnának, akkor a Vista előbb jött volna, az xp pedig nem kapott volna sp2-t.
-
joysefke
veterán
válasz
Pálin(t)ka #8 üzenetére
Ja át kéne nevezni "Windows T"-nek, egyből kajálnák a népek ...
-
Pálin(t)ka
tag
Sajnos be kéne látniuk, hogy az egész RT rendszer egy nagy bukó..:S
-
rudi
nagyúr
Persze, de eléggé logikus, hogy az új Windows verzióval és a karácsonyi szezon kezdete előtt célszerű új hardvert is mutatni. Továbbá nem "OEM" (pl. Sony) mutatott már Haswell alapú, Windows 8.1 start után megjelenő tabletet, illendő lenne az MS-nek is kirukkolnia a sajátjával (vagy sajátjaival, én személyesen 3-at várok, kicsi/nagy RT-s még nagyobb 8.1-es).
-
ghost364
senior tag
Nekem így sem,úgy sem kell...
-
a.sebi
őstag
Nagyon erolkodik a microsoft, hogy tönkre tudjon menni..
-
aprokaroka87
nagyúr
attól hogy nem szerepel az Rt-ben az RT-név,attól még RT-lessz,nem pedig WP8 vagy W8
-
Воланд
titán
hat, a meghivobol nehez kovetkeztetni azzal kapcsolatban, hogy mirol lesz szo...
-
WinPho
senior tag
Na most akkor kezdődjék az MS szidás, és fujjerté-zés!
-
HawerKing
őstag
Tegra 4?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged