- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
Na jó ez olyan téma amiről lehetne vitatkozni. Próbáld ki egyszer 7 inchen 1280*720-ban! Ajánlom!
Nem szeretnék vitát nyitni azopi barátunkkal sem. Mivel vezérelném? A windowsban megvannak a lehetőségek rá.
Touchscreenel is olyan szépen lehet irányítani, hogy az csak na! Egyszer próbáld ki, neked is ezt ajánlom.
-
rbertkrl
aktív tag
Nem tudom felfogni, hogy mi a probléma egy 7 inches tablettel ha win8-ról van szó... Nem találja meg az ember az ikonokat vagy mi? Egy sima 1280*720-as felbontással egy haswell mellett 7 inchen szerintem nyerő lenne. Vagy én megyek ki a divatból? Már nem az a jó ha kisebb meg praktikusabb valami, hanem mindig a böhöm nagy cuccokat kell venni? Szerintem 7 inchen olyan szépen lehet muzsikáltatni a win 8-at, hogy az csak na.
-
joysefke
veterán
Az MS is függetlenedni akar az x86-os platformtól, így a táblagépei nincsenek kitéve az x86-os procik árazásának, ergó egy eleve túl magas proci/x86-os rendszerchip ár nem fogja bedönteni a reménybeli tabletbízniszüket. ARM procik ugye lényegesen olcsóbbak /és gagyibbak/ mint x86-os társaik ez ugye a nagyobb versennyel magyarázható.
Szóval kell az RT a MS-nak.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest