- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
-
Laci.M
senior tag
3G modul nem muszáj bele, telefon az úgyis van kéznél mindig, arról eg meg lehet osztani a mobilnetet ott, ahol nincs wifi. Én legalábbis biztos nem fizetnék külön mobinetet telefonra, tabletre/netbookra.
Elismerem külföldön ahol normális árai vannak a mobilnet előfizetésnek ott tényleg nem árt bele 3G, de sztem itt magyarországon ez pénzkidobás.
-
nuke7
veterán
90ert mar lehet kapni AMD apu-s NetBook-ot, e350/e450-el... Azért szerintem nem igazán életképes ez a chrome book ( ugye a 3G modem a chrome book-ba mindenképp kell, hogy úgy lehessen használni, mint egy teljes értékű NetBook-ot... Mert ha mindig wifi-re vagy szorulva, az nem az igazi )
-
tjb007
nagyúr
Úgy néz ki egyszerre több Nexus készülék is be lesz jelentve/mutatva: [link]
-
smkb
őstag
Arra amire szánták...tudod sok ember nem értékeli a tableteket, nem érdekli... sok embern nagyívben tojik az android appokra, tojik az érintőképernyőe, mert nem érdekli sem az android, sem az érintőképernyő... ilyen egyszerű... arra jó amire annak idején a netbookoknak kellett volna jó lenniuük ,csak ezer sebből véreztek, ez meg pont azt testesíti meg. Bármennyire is hihetetlen, de azért sok olyan vásárló van, aki egy tablettel ellentében 250 dollárért szívesen venne egy olyan eszközt, aminek a képességeit tabletként 650 dollárért kapod meg...
-
DarkChild
senior tag
A 9to5Google oldalon volt kint az alábbi hír, amit azóta már töröltek (RSS-ből azért előbányásztam)... szóval lehet benne valami
Many expect Google to release multiple Nexus devices at its October 29th press event. Google has perhaps confirmed the theory with a posting on Google+ this evening, saying “you are going to meet your younger brother(s).” Here’s the full post:
"Happy birthday +Galaxy Nexus, you were born one year ago, on October 18th. Soon you are going to meet your younger brother(s)
"
Wall Street Journal reported in May that five Nexus devices will be available by Thanksgiving of this year. The five devices will reportedly sell directly through the Google Play store. Currently, Google sells the Galaxy Nexus directly on its website for only $399, and it is available at Sprint and Verizon in the United States.
Google could of course been talking about the Nexus 7 and other Android devices, but we’d like to think otherwise. We’ll know more in the coming days.
-
Gyula88
tag
Like
-
B1T3
addikt
Tetszik ez a most tapasztalható, folytonos egymásra licitálás a fejlesztések és készülékek területén, mert kicsit végre azt érzem, hogy nemcsak a gyártók profitja nő az egekig, hanem mi is több pozitív oldalát látjuk ezen versenynek.
(#48) Ed3r_X_
„2.3-om”, nee, ez komoly?Ne haragudj, hogy belekötök.
-
DarkChild
senior tag
Az esemény szlogenjéből ítélve szerintem majdnem biztos, hogy a Nexus-program elindításáról fog szólni, vagyis hogy innentől kezdve szabad a vásár (megnyílik a "játszótér"), bárki készítet majd Nexus telót.
Az elmúlt hetek pletykaáradata alapján azt is lehet szinte biztosra tudni, hogy az LG és a Sony is készül ilyen telóval és ma újra felbukkant a Samsung Galaxy Nexus 2 is egy-két weboldalon... -
Ed3r_X_
nagyúr
Ajánlom figyelmedbe ezt, mert azért nem mindegy mit milyen gyorsan csinál a gép, nem mellesleg a HOLO UI sokkal jobban néz ki a réginél. Sok változás volt azóta, és hidd el jó irányba is
Nekem se két magos telefonom van, mégis mindenki megnézi az utcán (Alcatel OT-995) Aki menőzni vesz ilyet azt hát khhm.. szánalmas..
-
Einstvan
aktív tag
válasz
Skynet258 #47 üzenetére
Igen a benchmark figyelők azok, akik a CPU magokat számolgatják egy telefonban. És ha nem 4 magos a telód, akkor maradi, antiszoc vagy.
Az 1.5-ösben is meg volt a több oldalas berendezhetöség, ikonok widgetek, mindent az "asztalra" a gyors kezelhetőségért ... ez a droid Föbb lényege. (rögtön érintés után tette a dolgát már akkor is)
Melyik más mostani rendszer tudja ezt gyári, eredeti os-el? -
smkb
őstag
Ha már Google bejelentések :
http://www.engadget.com/2012/10/18/google-11-6-inch-arm-based-samsung-chromebook-hands-on/
Mától előrendelhető, 249 usd, Cortex A15 Dual Core Exynos, Mali T604... állat... na ilyen egy igazi netbook... tényleg kezdhetnek izgulni az x86 gyártók...
-
KillBorn
senior tag
Nexus 10, 99$ Nexus 7, és Google Nexus 4 by LG. Meg is van az erre az évre ígért 5 termék. Nem lesz itt 4 gyártós, meg márkanevesített Nexus.
-
Skynet258
veterán
Csak halkan mondom, hogy benchmark figyelők vannak többségben a mobil használók között (már ha jól értelmezem amit írtál, mert helyenként érdekesen fogalmazol
).
Ezzel együtt az 1.5 még annyira de annyira gyerekcipő volt a mostani rendszerekhez (figyelem, többesszám, bármelyik platformot nézhetjük), hogy az elképesztő. Egy halom funkciót nem tudott, és a felület sem volt a legergonomikusabb.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Közel egyszerre lesz az ms új termékének megjelenése, az apple nagy mutatványshowja és a google előadása. Kellene csinálni valami dühöngő topikot az érvek nélküli, vitára nem emlékeztető parttalan harcnak...
-
nuke7
veterán
Adja isten h ne legyen ipad mini...
-
GabN73
addikt
Hajrá Google!.
-
parkr
őstag
remélem tényleg bemutatják a sony-t is, eddig az nálam elég bejövős
-
Laci.M
senior tag
válasz
socialkiller #31 üzenetére
Elolvastam még 3X, de még mindig ugyan azt a válasz kommentet írnám... De mint láttam más is egyet ért velem, úgyhogy még mindig nem értelek.
-
bok92
addikt
Azért nem semmi,hogy bepörögtek mostanra a "nagyok"... Régebben volt MWC, meg egy kis őszi bejelentés, és csókolom...Most meg MWC, IFA(tudom volt ez régebben is, de mobilkommunikációs szempont mostanság lett jellemző), őszi bejelentések 1, őszi bejelentések 2...
-
BDave
őstag
Igazad van, ezért érdemes venni Nexus készüléket. Jelenleg eléggé kihasználják azt, hogy egy terméket csak 2-3 verzióig frissítenek és ha kell az újabb, akkor vedd meg hozzá az újabb telefont is. Ez talán részben a Google és talán a gyártók hibája. A jövőben valószínűleg ezen lesz változás!
-
ng0ofy
KORREKTOR
Igazad van, de nem a konkurencián van a hangsúly, hanem az új eladásokon. Minden újabb verziószámmal egyre elavultabbá válnak a régiek, frissíteni luxus, tehát lehet kihozni az új készülékeket, amikből születnek az új eladások és ez működteti a piacot és teszi boldoggá a részvényeseket, mert az új eladás egyben növekedés is. Persze az op. rendszer lehetett volna egyből jó is
-
Skynet258
veterán
válasz
socialkiller #25 üzenetére
Ettől még mi 4.1.2 tulajok várjuk.
Nexus 7 32GB szinte biztos, ami érdekes, hogy az eddig látottak alapján az ára a 16GB-os verzióval megegyezik. Illetve elvileg jön a Nexus 10 is. 99 dolláros Nexusra nem sok esélyt látok, bár lehet meg fognak lepni...
Ja, meg ott az LG Nexus 4-e is, valószínűleg azt is bejelentik.
-
Laci.M
senior tag
válasz
socialkiller #25 üzenetére
Azért álljon le a google az Android fejlesztésével, mert a gyártók nem képesek a telefonokra átültetni az új rendszereket???
Legalább itt a PH-n nem kéne ilyen kommenteket írni... A te kommentedre jobban illik a falverős smileyHozzáteszem az én Razr-ömre se lesz Jelly Beam még jódarabig, mégis jöjjön csak az a 4.2 mielőbb!
(Ilyen hozzállással irány a Blikk, olvass Stohl Buciról...)
-
saiyajin
senior tag
Tetszik, hogy így év végére szépen sürüsődnek a dolgok. Remélem tényleg be is jelentenek valami tutit!
-
socialkiller
tag
Nagyon remélem,hogy nem a 4.2-t mutatják be.
Mert a 4.1 is csak a userek 0,00000000001%-ának van.
-
Marhára nagy a tülekedés itten!
Akkor most jó nekünk???
-
BDave
őstag
Egyenlőre ennyit: 1 mag, 800 MHz
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ez mi lesz ez a 99 dolláros tábla a Google-től? Érdekes, valaki valami infót tud róla?
-
RaveForce
veterán
a kép alapján vmi térképes és hangvezérlös ? ujdonság o.O
-
hallerlaller
addikt
várós!
-
leslie_smith
aktív tag
Kíváncsi vagyok mivel rukkol elő a google.
-
jacis
nagyúr
A lényeg az, hogy legyen 4.2
A másik ami fontos, hogy adják ki az LG Nexus-t és minimum 16GB legyen benne és akkor nekem szép karácsonyom lesz -
enginev3.0
félisten
Lesz miből válogatni karácsonyra, de miből vesszük meg?
Bár a 99$ tábla érdekelhet, az még lehet belefér majd
-
blex
senior tag
A wp8 event is 29-én lesz, nem 26-án
Integra: lehet, de nagy divat javítgatni a cikkeket
-
BDave
őstag
Ugye lesz élő közvetítés itt a MA-n?
-
BDave
őstag
Szerintem lesz Sony, HTC, LG és táblagép, plusz még Android 4.2
Talán bejelentik a Nexus-programot is. Kíváncsian várom.
Kisebb hibák
"Google leleplez le néhány újdonságot"
"hogy a a rendezvény" -
Prof01
veterán
válasz
knyitogato #3 üzenetére
Szerintem jönni fog.
-
knyitogato
őstag
Nagyon remélem, hogy jön az LG Optimus G Nexus.
-
Quarell
tag
Nexus 10 kimaradt a felsorolásból.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Jó lenne, ha a google valami igazán előremutató igazi újítással rukkolna elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest