- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
"Senki nem mondta, hogy válts Sandy-re. De aki most vesz új gépet, annak jobb a Sandy, mind a PhII X4."
Hozzáállás kérdése...lehet venni intelt, de akkor le kell ragadni annál a platformnál 3-4 évig, ha csak nem akarja követni az ember a tick-tock stratégiát aranyáron...
Az én lapomba bele fog menni a bull proci is, ha kevés lesz már ez, illetve azoknak akiknek AMD procija van bele fog menni a bullos lapba a procijuk...ki hogy van vele, de én nem szeretek fél évente 1 alkatrésznél többet cserélni a gépemben...
-
kNG
senior tag
De nem látják át sokan hogy milyen áron...
1. Nem tuningolható mind, csak a K-sok...azokra felár van, ha nem is sok, akkor is felár, indokolatlanul
2. Egy i3 2100 bőven elég lenne a felhasználók 90%-nak ha lehetne tuningolni, de nem lehet...ha tuningolni akarsz, vegyél min. i5 2500k-t...kettes számú lehúzás az inteltől
3. Ha integrált videókari használata kell, oké, vegyél H67es alaplapot...ha tuning kell, oké, vegyél P67-es alaplapot, de akkor nincs integrált videókari...igen tudom-tudom, most kijött a Z68, de addig is ez megint egyfajta lehúzás volt.
4. A prociba integrált videókari árát kifizeted ha kell, ha nem...az AMDnél ez nem így lesz...
Ez lehúzás 4 (mostmár csak 3) oldalról...ilyen stratégia mellett ki nem tud jó árat biztosítani? Akkora haszon van ezen a CPU-n hogy ihaj, csak sokan nem látnak a kék szemüvegtől...
Off: Heti max. 5-6 órát gamelek...erre vegyek intelt? Vagy akárki is innen aki ennyi időt szán rá? Oké vegyen, ha komoly munkára kell a gép...na de erre? Minek?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest