- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
blablalajka #176 üzenetére
Kínában szar az Apple. Ez nem vitás. De attól még amiket írtam igazak lehetnek. Majd meglátjuk. Ha szarul megy a szekér, csökkenteni kell az árakat. Én egyébként is azt várom, hogy jövőre a xs max utód lesz xs árban, és így tovább megyünk szépen lefelé. a tőzsdét meg hagyjuk, az egy vicc. egy játék az egész. persze nagyon komoly játék, mert cégek roppanhatnak bele, de attól még egy játék, egy manipuláció az egész.
btw értem én, hogy az apple-ről szól a hír, de én ezt értem akár a samura is.
-
joey04
titán
válasz
blablalajka #174 üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy nem tervezik előre. Ezért teszt. Hogy honnantól bukó. Ha a xs max i8 árban menne, vagy a Note 9 A8 árban, nyilván több menne el belőlük, de lehet, hogy csak annyival megy kevesebb el, hogy ez még megéri, mert több a profit.
-
joey04
titán
válasz
Dare2Live #77 üzenetére
Ennyi. Csak mindenki szemellenzősen meg fröcsögve élvezkedik (hamis álmokat kergetve, hogy milyen szarul megy az almának). Arról nem is beszélve, hogy az Apple és minden más gyártó most tesztel, hogy meddig mehet el árakban. Az sem baj, ha csökkennek az eladások, ameddig a profit nő. Majd ha az csökken, akkor jön az árcsökkentés.
158: Apple hater, ne etesd.
-
joey04
titán
Nem csoda, globálisan szarabbul megy a piacnak, pár kínai kivételével.2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest