- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
WonderCSabo #89 üzenetére
És ezzel a logikával pont a PH! és egyéb tech oldalakat nyírjuk ki. Aki ilyeneket olvas, annak van, vagy lesz annyi sütnivalója, hogy reklámot blokkoljon, tehát ezek az oldalak ilyen szempontból kiemelten veszélyben vannak.
Indítsunk mozgalmat "fehér listára a PH!-t néven"
Azt hiszem ma írok is erről egy bejegyzést (ha más nem akar).
-
dabadab
titán
válasz
WonderCSabo #73 üzenetére
"A reklámblokkolókat azért az internet felhasználók kis százaléka használja."
Ma kb. az összes létező böngésző alapból blokkolja a pop-upokat.
És tulajdonképpen itt a dolog lényege: ezek alapvetően nem a reklámokat, hanem az irritáló dolgokat blokkolják, ugyanis a legtöbb usert alapvetően nem az zavarja, hogy van ott valami reklám, hanem az, hogy új ablakokat nyit, zenél, villog, terheli a processzort.
Az adblocker meg társai miatt elsősorban a reklámok készítőit kell szidni, ha ők nem állnak neki bosszantani a usereket, akkor senkinek eszébe se jutott volna ilyen kiegészítőket csinálni. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
WonderCSabo #78 üzenetére
Ha mindenki tiltaná a reklámokat persze, hogy csődbe mennének. De mindig meg lesz az átlagember akiből a legtöbb van és aki nem fogja letiltani (különben már rég integrálták volna az összes böngészőbe). Amúgy ezt csak azért hoztam fel, mert elég irreális volt a PH! példa, hiszen, mint itt többen is kifejtették már előttem, a reklámok itt egyáltalán nem zuavaróak. Viszont pl. meg lehet nézni a techline-t vagy akár ezt az oldalt, eléggé zavaróak a reklámok. Namost könnyen elképzelhető milyen lenne, ha ezekért az oldalakért fizetni kellene. Mindenki alternatívát keresne.
A Google más téma, nem hiszem, hogy a reklámból él.
Az újságok pedig speciális esetek, hiszen kivételes tartalomért én is fizetnék (gondoljunk csak pl. a sokáig népszerű sms küldözgetős warezre). -
oO7
őstag
válasz
WonderCSabo #78 üzenetére
Téged idéznélek:
"Ha mindenki letiltaná a reklámokat, akkor az ilyen oldalak csődbe mennének"én csak a #76 -os hsz-re reagáltam mert eléggé úgy írt mintha egy teljesen természetes dolog lenne az, hogy a netes tartalom mondhatni ingyen van... arra írtam, hogy NEKÜNK van ingyen... és azért hogy nekünk ingyenes lehessen azért a hírdetők fizetnek, hogy úgy mondjam
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #73 üzenetére
Csak 1 példa volt szerintem mindenki érti mire céloztam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest