Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knight666
aktív tag
Azt írják, hogy fém szíj is jár hozzá, de nem találtam róla képet. Tényleg kihozták belőle kinézetre amit lehetett, de még mindig úgy néz ki mint egy karra csatolható kijelző. Élőben is látnom kéne, hogy meg tudjam ítélni, de nekem jobban bejön az a stílus, amiről nem látszik messziről, hogy több mint egy karóra. Ha jól tudom a BT3.0 visszafelé kompatibilis a 2.1-gyel és csak sebességben van különbség (ezek szerint pl. az Xperia P-vel is használható).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma A japán gyártó a hivatalos Twitter-csatornán adott ízelítőt a közelgő újdonságáról.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Ultra 2/2+ év gari/AppleCare+/SZÁMLA/plusz szíjak
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest