Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
bandi0000 #30 üzenetére
Nem is világít? Mármint mi? A kijelzője?
Vagy a gombon a led? (mert akkor az a Live View - igaz tökmindegy...)Első körben egy szoftverfrissítést kellene végezned.
Töltsd le a Sony oldaláról a SUS-t (Sony Update Service) ha még nem lenne meg a számítógépeden.
A telefonok frissítéséhez hasonlóan a Live View és a SmartWatch is szerepel a kiválasztható modellek közt, így azokat tudod a programmal frissíteni.Ha így sem jutsz eredményre, akkor sajna szerviz.
-
bandi0000
nagyúr
hali
kérdés nem nagyon ide tartozik de hátha
van egy sony smart watchom a régi fajta, és semmi baja nem volt de ahogy rádugtam tölteni egyszer csak nem csinált semmit elvileg feltöltötte de meg se mukkan, töltőre visszaraktam de nem is világít valami ötlet? -
Knight666
aktív tag
Azt írják, hogy fém szíj is jár hozzá, de nem találtam róla képet. Tényleg kihozták belőle kinézetre amit lehetett, de még mindig úgy néz ki mint egy karra csatolható kijelző. Élőben is látnom kéne, hogy meg tudjam ítélni, de nekem jobban bejön az a stílus, amiről nem látszik messziről, hogy több mint egy karóra. Ha jól tudom a BT3.0 visszafelé kompatibilis a 2.1-gyel és csak sebességben van különbség (ezek szerint pl. az Xperia P-vel is használható).
-
mrlujoak
veterán
Szép lett.
...és az ikonikus 2013-as modellekre jellemző bekapcsológomb is ott van.Szép.
"Compatible
* Works as an NFC watch with all smartphones using Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) and later
Battery time
* Low usage 7 days*
* Normal usage, 3-4 days*
* *Watch always onStandards
* Bluetooth 3.0
* Android release: 4.0 and later
* Charging with micro USBHardware
* SmartWatch
* Transflective LCD 1.6”
* Materials: Aluminum & high polished plastics
* Pixels: 220x176Languages
* English master, Chinese (Trad), Danish, Dutch, English, French, German, Greek, Japanese, Portuguese, Czech, Russian, Polish, Spanish & Swedish
Apps/plugins ready-to-go
* App recommender
* Facebook
* Twitter
* SMS
* MMS
* Missed call notification
* Calendar notification
* Email
* Google+
* New events – aggregator
* Missed call
* RSS
* Gmail
* Viewfinder (remote camera shutter)
* Phonebook
* Music player
* Find phone
* Call log
* Weather
* Time, date
* Hundreds of apps available at Google Play""Durability
* Splash Proof
* NOT suitable for showering, bathing, swimming, diving, snorkeling, water related work and fishing.
* The wrist strap in kit is not water or splash proof." -
Urna
tag
Nos, bemutatták, illetve van már róla egy videó+a honlapjukon is fent van.
[link]
Én egyenlőre biztos nem fogom használni ezzel a telefonnal, hála a 2.1-es droidnak , de szerintem nagyon pofás. -
dionaea
őstag
tényleg az mbw 150 vonalat kellene tovább vinni mert az jó volt mondjuk a pebble is király lenne
-
mrlujoak
veterán
Nálam vezetés közben nyújt óriási segitséget a SmartWatch om. Telefon a zsebben/táskában/műszerfal egyéb rekeszeiben, de bejövő híváskor csak az órámra pillantok, és vagy azon, vagy a bt headseten közvetlenül fogadom a hívást, vagy utasítom el...
Munka közben is jó, hogy az smst szinte azonnal olvashatom, nem kell a zsebemből elovenni a mobilt.
Nekem az elődje is volt - Sony Ericsson Live View, és most a SmartWatch.
Mindkettőt csak ajanlani tudom, aki szereti a használható kiegészítőket.
Tölteni is olyan 2-3 naponta kell.
-
pit stop
addikt
Üzleti életbe pl. teljesen életszerű és hasznos lehet. Tárgyalsz vagy csak intézed ügyeid, rápillantasz órádra hogy lásd ki hív, és attól függően döntesz. Ha csak ügyeket intézel, akkor füles ott van füledben és órán keresztül felveszed; vagy órán reagálhatsz hogy mivel utasítsa el.
Vagy telefont otthagyod töltőn - óra jelzi ha naptárból vagy napirendből valami esemény jön. Vagy ha nagyon okos pl. épp azt hogy telót tedd töltőre mert senki se fog elérni. -
tal-garius
aktív tag
Mint egy falat kenyér...
-
xmaas
őstag
Felesleges kutyu van ezer fajta okos mobil/tablet stb. tele mindegyik ezer fajta funkcioval gps stb . mire a fenenek meg hurcolni egy "okos" orat is melletuk azt is toltogetni allandoan ? Na mindegy lehet csak en vagyok maradi es csak annyit varok el az oramtol hogy legyen megbizhato mutassa az orat legyen strapabiro azt szevasz
-
arn
félisten
A bringamra kellene ilyen, csak csinaljak meg normalisan, mert a mostaniak nem hasznalhatoak (erre).
Kezre? Majd ha egy feltoltessel min egy evig elmegy. Addig nem ora. Mar ugy megyek haza, hogy a kutyuket a toltore dugdosom, nem kell meg egy ilyen.
-
Re-Tech
aktív tag
Hír nélküli hír. remek
-
korpicschess
veterán
Amíg nem volt órám, én is szerettem volna.
-
Knight666
aktív tag
Tovább vihetnék a régi szériát is (MBW-150), ami még órának is nézett ki. Nekem az a funkcionalitás megfelelt, csak a rövid üzemidő volt kellemetlen kicsit (5-6 nap). Két év után meg elromlott a kijelző (szériahiba, ha jól tudom).
Úgy tudom, hogy a legújabb BT szabvány (4.0) már eléggé energiatakarékos, azzal kéne kihozni egyet (és persze normális kijelzővel). -
-
válasz
this is life #10 üzenetére
Lesz még ebből balhé szvsz
-
-
Okosóra,mit fog szólni az Apple?
-
gabancs
addikt
Kinek kell még egy kütyü, amit szintén naponta tölteni kell?
Ráadásul akkora kijelzőn mit is lehet "okoskodni"?
Vagy majd ide is betör a divat, és a végén már ezek is 5"-os kijelzővel jönnek?
E mellé minimum a 4 mag dukál! -
Urna
tag
Én nekem ősz óta van egy SmartWatch-om és meg vagyok vele elégedve, sőt ha a következő még támogatja a telefonom, (mert nem egy mai darab) akkor lehet elgondolkozok rajta.
-
Gyuracell
csendes tag
Régebben gondolkodtam egy SmartWatch beszerzésén, de a sok negatívum miatt inkább letettem róla. Majd talán a következő generáció
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Kingfisher79 #3 üzenetére
Ó pedig még írtam is volna, remélem nem moderálnak ki...
-
moli.hu
őstag
válasz
pingponglada #1 üzenetére
akkor en vagyok a "masodik" ember: nekem nem kell.
semmilyen ekszer, minel kevesebb targy er a boromhoz annal jobb. -
pingponglada
csendes tag
Nekem van egy Sony SmartWatch-om és meg vagyok vele elégedve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó a hivatalos Twitter-csatornán adott ízelítőt a közelgő újdonságáról.
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Politika
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Autós topik
- További aktív témák...
- ScanWatch Light 37 mm fekete bőr-, PET és szilikon szíjakkal
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Esim verzio
- Eladó egy Xiaomi Amazfit GTR 4 (46 mm) ezüst/fekete okosóra
- Apple Watch Series 7 GPS, alumínium, 45 mm 83%
- Garanciális bontatlan Apple Watch Series 10, 42mm, GPS, Rose Gold case+Light Blush Sport Band - S/M
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest