- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
A fehér jó, úgy is kéne egy füles. Mondjuk inkább az Apple fülesekhez ragaszkodom.
-
8nemesis8
veterán
Hát nem tudom fülesben és AKG vagy Sennheiser párti vagyok, persze Sony-k sem rosszak. Most viszont amit kaptam Spica-hoz egészen jól használható agybadugós, meg is lepődtem a minőségén.
-
plus44
veterán
Az első kettő igen szép. Kérdés, hogy az árukhoz képest, milyen a minőségük...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
veterán
válasz peugeotmate #13 üzenetére
Amikor fülest vettem, akkor Sennheiser, Koss és Sony gyártmányokat próbálgattam, és nekem ez utóbbi gyártó modellje tetszett leginkább hangzásilag. Bár ez már jópár éve történt, azóta sem cseréltem le, mert még mindig igen jó.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
LA_COSTE
senior tag
Számváltási lehetőséget nem gondolják, hogy tenni kéne rá? Ezt mindig elfelejtik.
Nekem jobban tetszik egy Nokia gyári fülesnek az alsó része. Az jól néz ki, és minden van rajta, ami kell. -
peugeotmate
őstag
Szerintem a Sennheiser CX-sorozatának bármelyik tagja hozza ezeknek a szintjét, sőt, jóval többet is! És érzésem szerint ezek a kiegészítők baromi drágák lesznek..
meg
-
törölt tag
nem olyan régen vettem egy olyat, mint az első, csak ipod-hoz valót. nagyon jó hangja van (egy sony mp3 lejátszóval próbálgattam), csak sajnos nem volt hajlandó együttműködni a telefonommal. hang jött rajta, de püéldául amint bedugtam vagy kihúztam, elindult a lejátszás illetve a gombok nem a hangerőt szabyálozták, hanem vagy play/pause vagy számléptetés funkcióval rendelkeztek, de teljesen véletlenszerűen.
kár, hogy más eszközökhöz nem csinálnak jó minőségű (vagy egyáltalán semmilyen) füleseket, biztos lenne rá igény...
-
HyP3b0y
senior tag
-
David75
őstag
szerintem egy senn cx300 szintjét se hozza egyikse kb dupla áron.Amennyibe kerülnek majd annyiért már lassan ultimate ears fülest kapok.Nevetséges...
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
baliii
senior tag
Az alap apple fülest akármire megéri lecserélni, bármelyik ismertebb márka 3-4ezer forintos fülhallgatója jobban szól és nagyon hamar tönkre is megy, viszont eléggé kényelmes... ezek a sonyk azért lehetnek jók, mert van rajtuk távirányító.
-
pzstm
titán
Április elseje
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
64b0r
aktív tag
A második ritka ormótlannak néz ki. Bár meg kéne hallgatnom, mielőtt nyilatkozom róla, de nem szeretném, ha az utcán két ilyen focilabdával a fülemben látnának az emberek.
Az első viszont a walkman telefonok agybadugós fülesének néz ki (na jó, a műanyag ház más alakú, de a lényegi része ugyanakkora) márpedig akkor az jó anyag![ Szerkesztve ]
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
Harlek
tag
Remélem a felülről második (a 300akárhányas) hozni fogja a megfelelő basszust, mert akkor tuti beruházok rá. Az MDR-EX90LP után a 85-ös erős visszaesés, úgyhogy ha ez az új verzió hozza a 90-es szintjét, tuti megveszem.
-
<NewL>
addikt
a feher bejovos
There's an app for that
-
EczkE
veterán
Drágák lesznke.
Asszem mindenféleképpen!
-
vehement69
senior tag
gyere be
I am cancer in your bones
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Spigen AlignMaster üvegfólia iPhone
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Smart Folio iPad Pro (11"& 12.9") - Csomagolásbontott (új), eredeti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest