- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elindult az Android 16 alapú Nothing OS 4.0 nyílt bétája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
válasz
jones965 #1094 üzenetére
Ha elkészül lehet megírom a cikket is
Sajnálom , hogy nincs rá több időm , mert úgy jobban haladna.(#1097) jegenye77 Örülök neki , hogy ez már több embernek is tetszik.
(#1099) tomic köszi
(#1096) szab.tam Csak az alap koncepciót vettem a Darwin Machine-tól, nem másolom le csak hasonlítani fog hozzá.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
jones965 #1094 üzenetére
kicsit pirul is apofám. feljebb kicsit piszkáltam, hogy ilyen melóval miért nem valami totál egyedi cuccot csinál, miért valami utánzatot.
habár, amíg ezt leírtam, átgondoltam. szégyen ide, szégyen oda a beszólásért, de tényleg nem értem.
igaz, az n+1. csillagok háborúja tematikus koncepciókat sem annyira. de hát lehetnek nagy kedvencek, a témák is fogynak, felni és mosógépdob is uncsi már...
de ezért szép ez a műfaj. az én középtávú elképzeléseimben főként a funkcionalizmus játszik. (+ némi fénytecnika.)
egyre jobban kezd kikerekedni. azaz, szögletesedni.
installációs aluprofil váz.
üveg + rács.
méret: kb. mint egy kombinált gáztűzhely.
hőszenzoros, szervomotoros szellőzőnyílások
távirányítós gépindítás
passzív borda hegyek - valszeg az is installációs profilból, mert az passzolna a ház élekhez
és látványnak lézer...
(+ 1 fontos összetevő, de az hétpecsétes....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest