- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi112
Modder
Üdv Modderek!
A napokban szert tettem egy lézeregérre:[további infók róla]
De egy kicsit ugorjunk vissza 2010-re. Mégpedig a 2010-es Mod Tech Hall-ra készített egéralátétemhez.
Az alátét 3 mm-es polikarbonátból készült. Fekete tömítőszivacsból pedig csuklótámaszt kreáltam rá, valamint az aljára kis csúszásgátló talpakat. Jól is nézett ki, viszont az optikai egerem egyáltalán nem működött rajta, ezért jobb híján a versenyen részt vevő kollégák aláírásait gyűjtöttem rá. Egy jó kis emlék lett nekem. El is lett szépen rakva egy dobozba, mint ahogy az emlékeket szokták.
Miután tesztelgettem kicsit az új egeret, gondoltam előveszem a dobozból az emlék-alátétet. Rá az egér. Nem is ért csalódás, működött szépen rajta. Szóval mégiscsak használható lett az egéralátétem. [és a képek]
Sikeres és kitartó moddolást kívánok minden régi és új moddernek!
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Horgász topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest