- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
válasz
Matada2.3 #36 üzenetére
Valószínűleg nem tévedsz, mert én sem láttam még ilyet, de nem értem miért ne lehetne. Más írta a hőmozgást, de az szerintem nem magyarázat, hisz minden valamire való IP-védett csúcskészülék jelenleg fémváz + elől, hátul üveg szerkezetű. Ugyanakkor a strapatelefonok még csak agyon ragasztva sincsenek, azokra jellemző, hogy az aksi, vagy a kártyahelyek csavarozható műanyag panelek alatt hozzáférhetőek. Azt sem értem ezek miért ne lehetnének fémből.
-
kano
nagyúr
Megy itt a sírás mindenért. Az Oneplus még az egyik legjobb gyártó.
Vennétek csak HTC-t, ott se update, se mókolhatóság, se kommunikáció a felhasználókkal (de mondhatnám akár a Samsungot is).
Viszont van egy óriási előnye a HTC-nek, hogy tudnak csinálni kiváló kamerát, amit sajnos az OP eddig nem tudott. Hátha az OP6 jól sikerül majd kamera tekintetében is (OIS, EIS, nagy CCD és jó algoritmus kellene "csak"). -
Landro
tag
A képen inkább szálcsiszolt, fémnek tűnő műanyagnak tűnik a hátlap.
-
scope2007
addikt
Én még mindig a oneplus-one nyúzom.
Lassan ideje cserélni, főleg akksi miatt.
Meg ujjlenyomat olvasót is kívánnék már xD -
Gyönyörű kivitelezésű!
-
Blizzardking
őstag
Oneplusnál a vezetékmentes töltés nem túl releváns cucc...
-
marcee
addikt
válasz
Matada2.3 #28 üzenetére
Az IP védelmet miért zárná ki a fém ház?
----------eddig a válasz----------------------------Nekem annó komoly érv volt a O+2 mellett a választható bambusz hátlap, néha még ma is lecserélem a sandstone-t, vagy leveszem miatta a tokot. Eredetileg az első Moto X-el szemeztem, bőr hátlappal, de nem volt itthon elérhető, azért lett O+2. Mondjuk nagyon nem bántam meg, ez sem rossz, az új LineageOS-szel pedig mintha kicserélték volna, talán kihúzom vele, amíg eltűnik a notch.
Szóval én ezeket a kézbe simuló formákat és anyagokat szeretem, szerintem egy telefonnak legyen erős váza, nehezen sérthető peremmel, ez a kettő simán lehet azonos elem csakis fémből, a hátlap pedig jó tapintású, nem túl kényes és nem csúszós anyag kell, hogy legyen. Erre jó a sandstone, a fa, illetve a bőr (ez utóbbi kényes ugyan, de a használattól csak nemesedik, egyre szebb lesz). De miattam akár még gumírozott is lehetne. Egy jó kis natúr unibody fém házzal sem lenne semmi bajom. De az üveg hátlapoktól kiráz a hideg. Minden rossz tulajdonságot egyesít: csúszós, kellemetlen tapintású, törékeny és ujjlenyomat mágnes. Utálom, legyen elég az előlapot félteni.A cikkben közölt kép nekem nem rendernek tűnik. A hátlap úgy néz ki, mintha lenne rajta egy dbrand skin, akkor viszont gyanús, hogy üveg lesz.
Az is oké, hogy a vezetékmentes töltés miatt nem lehet fém (attól még bőr lehetne), csak nekem úgy tűnt, hogy lassan elfelejtődik a vezetéknélküli töltés, csak a "gyártók hóbortja volt", "nem jött össze a kritikus tömeg", csak azóta sajnos az iphone x is beszállt, úgyhogy nem ússzuk meg, nemsokára az utolsó dzsunkafon is üvegszendvicsből lesz.
És ez lassabban fog elmúlni, mint a notch.
-
Matada2.3
veterán
Nem fogjak a fém hátlapot bejátszani szerintem. Azzal ugye a Qi és az IP védettség is veszik, amik mostanában key sale faklctor. Kíváncsi leszek.
-
törölt tag
+1
(#24) sheratan: Na, ez lenne a legjobb megoldás! Fejlesztői beállításokban beállítod, hogy legyen-e notch, rárakod a matricát, és akinek hiányzik, annak ott van. Aki meg nem szeretné, annak nem kell felrakni.
(#23) djkakukk: ilyen téren a Huaweit kellene követniük, a legjobb példa erre a Huawei P20 Pro+ Lite Grand Core Value Edition SE 512 GB telefon, amin oldalt és alul is van notch.
-
törölt tag
Megjegyzem, lehetne annyi esze ennek a
z eszementgyártónak, hogy a notchot hátulra rakja.
Így van is rajta, meg nem is látja senki. Vagy oldalra, alulra, belülre... -
judas13
addikt
Szálcsiszolt fém nagyon ütős lenne, nocstalan előlappal.
-
törölt tag
Jaj, már előre megy a bizonyítvány magyarázása, mint az OP5 esetén az i7-copy design
tixem: Ó, már annyiszor segget csináltak... Amúgy meg az csak PR, hogy a közösség így vagy úgy, szinte készen kapják a terméket az Oppo-tól, nem nagyon van mozgástér.
fornettisuti: "Our sales numbers, it will be there,” sums up Pei, and “it’ll be bigger than the Essential Phone, smaller than the iPhone.”
-
*Mukeey*
addikt
Soha nem lesz noccsos telefonom,lehet az akármi😏Undorítóan néz ki az összes!
-
fornettisuti
veterán
Our notch, it will be there,” sums up Pei, and “it’ll be bigger than the Essential Phone, smaller than the iPhone.”
-
mgy
senior tag
A kamera elrendezése is alterál
ez tényleg kell??? -
tixem
addikt
Folyamatosan azzal jönnek, hogy így a közösség, meg úgy vásárlók véleménye meg ők kis gyártó és hallgatnak a rajongókra.
Aha persze, most meg segget csinálnak a szájukból és erőnek erejével letolják az állítólagosan nagyra becsült fanbase torkán a szemetet.Őszintén remélem, hogy fordítva sül el a dolog és megbukik a OP6, hátha észhez térnek tőle és visszazuhannak a földre. Kár lenne ezért a márkáért.
-
-FreaK-
veterán
Olvastam valahol egy olyat hogy idén valszeg nem lesz második, T jelű telefon.
Viazont azt nem értem, hogyha tényleg ugyan az mint az Oppo es Vivo variánsok, akkor miért kell júniusig várni rá.
Csaknem belerakják a kijelző alatti ujjlenyomat leolvasót?
Kétlem amúgy, de örülnék neki. -
klambi
addikt
azt sajnálom, hogy nem a kijelző alatt lesz a leolvasó, valamint a vezetéknélküli töltést sírom vissza. imádtam a nexusban.
-
HardRic
addikt
-
atike
nagyúr
Eddig tetszik. "Félek" attól, hogy mi lesz elől... Vagyis hátha nem lesz...
-
tixem
addikt
válasz
Juhaszatti #3 üzenetére
"majd az előlap lesz a perdöntő a design tekintetében"
Gagyi noccs, mint mindenki másnál. Na mit nyertem?
-
roli543
őstag
válasz
Juhaszatti #3 üzenetére
Sajnos az oppo féle notch-os megoldás lesz oriási kijelzővel.
-
L4mie
veterán
6T ben meg majd szeptemberben remélem lesz kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó!
Specifikáció alapján továbbra sem érzek késztetést a jó kis Op3-amtól megválni
-
Juhaszatti
addikt
Ez így szép, és az már egy jó pont, hogy Jack még mindig nem tűnt el.
Persze majd az előlap lesz a perdöntő a design tekintetében. -
tixem
addikt
Mérget mernék rá venni, hogy a képen skin van rádobva. Ugyanaz lesz csontra, mint az Oppo, eddig is így volt, ezután is így lesz, nem fogják felesleges extra költségekbe verni magukat amikor megvan az alap, csak a vasat kell cserélni meg a kamerát.
Erősen meg lennék lepve ha fém hátlapos verziót kapnánk. Üveg lesz ez is. A nagyobb változat meg kerámia. End of story.
-
törölt tag
Szép az a hátlap, de visszatérhetnének a O+2-nél alkalmazott sandstone-ra. Az király volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged