- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
BusinessGuy #3 üzenetére
Nekem is sikerult egy jo kis Acerbe belefutni.
Acer Predator XB273K, kalibralva vettem PONT kozepen van rajta a pixel hiba, aaaaa kicsit se zavar... -
törölt tag
válasz
BusinessGuy #3 üzenetére
Abban igazad van, hogy ennyiért legyen már minden tekintetben jó a termék. De hátrébb az agarakkal, nekem AUO paneles gamer monitorom van, és még mindig nem tudok ebben a kategóriában jobb képminőséget előrántani akárhonnan!
Persze AUO adja el a szart is, de azért annyit is kér amennyit ér. Nem kell olcsó szart venni és várni a csodát, mert a drága szar közé nagyobb eséllyel kerül bele az esetleg hibátlanra sikerült panel. De azt nem a panel gyártója dönti el, hanem a monitor gyártója, azzal hogy A/B/C grade panelt vásárolja-e meg, és épít bele a termékbe.Ha a gyártó megteszi hogy 7db pixelhibás terméket küld, meg kellene szólalnia a vészharangnak, hogy ezzel a gyártóval, vagy annak ezzel az árkategórias termékével nem kell tovább foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest