- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem aki eloszor megcsinalja a kis telefont, nagy kijelzovel, normalisan, az olyan szinten le fogja tarolni a piacot, mint anno az iPhone.
Ugy ertem, kepzeljunk el valami olyat, ami alapbol akkora, mint monjuk anno az iPhone 4s vagy kicsit nagyobb (mondjuk 4"), csak oldalra ki tudsz huzni egy akkora kijelzot, hogy 90 fokban fordul a keparany. Vagy akar csak annyira, hogy 1:1, esetleg 2:1 legyen. Ha ezt valakinek sikerulne megoldani, akar olyan aron, hogy picivel 1cm felett legyen a telefon vastagsaga, szerintem tarolna. Meg csak az se kene, hogy a kihuzott kijelzo nagyon eros legyen, amig:
a) kinyitott allapotban valahogy le tudod tamasztani
b) "becsukott" allapotban a kijelzo, ami latszik, az vedve van rendesen, lehetoleg gorilla glass, vagy ahhoz hasonlovalLehet ez csak nekem becsipodesem, de egy ilyen az nalam tarolna, mert altalanos hasznalat mellett kicsi, kompakt, kenyelmes lenne, viszont amikor kell, konyvet olvasok/multimediazok, ott lenne a rohadt nagy kijelzo. Szerintem utne. De ez meg nagyon odebb van, rengeteg nem trivialis dolgot meg kell hozza oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciával - iPhone 13 Pro Max, 128GB (2025.41.E)
- Garanciával - iPhone 12 , 128GB (2025.46.E)
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest