- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
TunerJoe
senior tag
Ez emberfüggő is, hogy ki mennyire veszi észre. Voltam egy boltban ahol egymás mellé volt téve egy iPad Air (60hz) és egy iPad Pro (120hz). Először a Pro-t próbáltam ki, és az után az Air már elég darabosnak tűnt. Nem csak a látványos animációk, hanem úgy minden. Persze azután újra megszoktam a 60hz-et. Ugyan nem egetrengető innováció a magas képfrissítés, de a használatot kellemesebbé teszi.
-
TunerJoe
senior tag
Maga az, hogy van egy 8 colos kijelződ (ráadásul 4:3 közeli), ami olyan hordozható, mint egy 6 colos, szerintem fantasztikus elgondolás és jóval több értelmét látom, mint a Z Flipnek. De még olcsósodnia kell, meg fejlődnie is.
Azt meg nem értem hogy a külső kijelzőre miért kell 120 hz, mindenesetre így elmondhatják, hogy mindent beleraktak, amit csak tudtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest