- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
Na most tényleg szemeteltem... pedig esküszöm csak egyszer küldtem el
-
nobela
senior tag
"A szemetelés alatt azt értsd, hogy 1-2 percenként írsz új hozzászólást, ami alatt a szerkesztést is használhatnád."
Új hozzászólást akkor indítok ha MÁSSAL kapcsolatos mondanivalóm van, ezért célszerűnek látom így elkülöníteni.
"Mások az igényeink. Ha ezt nem fogod tényleg nincs miről beszélnünk."
Ez nem is kérdés. De az hogy "teljes körű" az egy viszonylag egzakt fogalom.
"Ha meg tudnám mondani, hogy merre akarok menni, akkor el sem indítom a progit, mert tudom, hogy merre akarok menni..."
Erről meg remélem hogy azóta te is rájöttél hogy mekkora ökörség.
Ha neked tökmindegy hogy valahova autópályán mész (matricát kell venni, helló), vagy pedig közúton, akkor irigyellek, biztosan tele vagy lóvéval, nem számít se a matrica se a fogyasztás se az autód amortizációja... Irigyellek. Szerintem ez még egy hétvégi családi kiruccanásnál sem mindegy. -
nobela
senior tag
"A szemetelés alatt azt értsd, hogy 1-2 percenként írsz új hozzászólást, ami alatt a szerkesztést is használhatnád."
Új hozzászólást akkor indítok ha MÁSSAL kapcsolatos mondanivalóm van, ezért célszerűnek látom így elkülöníteni.
"Mások az igényeink. Ha ezt nem fogod tényleg nincs miről beszélnünk."
Ez nem is kérdés. De az hogy "teljes körű" az egy viszonylag egzakt fogalom.
"Ha meg tudnám mondani, hogy merre akarok menni, akkor el sem indítom a progit, mert tudom, hogy merre akarok menni..."
Erről meg remélem hogy azóta te is rájöttél hogy mekkora ökörség.
Ha neked tökmindegy hogy valahova autópályán mész (matricát kell venni, helló), vagy pedig közúton, akkor irigyellek, biztosan tele vagy lóvéval, nem számít se a matrica se a fogyasztás se az autód amortizációja... Irigyellek. Szerintem ez még egy hétvégi családi kiruccanásnál sem mindegy. -
nobela
senior tag
Egyébként a Nokia Drive minősége teljesen független attól hogy én mennyit vezetek.
Ha csak 100 km-t mennék egy hónapban akkor is sz*r lenne, hogy nem adhatom meg hogy merre, meg milyen úton akarok menni
Játék szoftver, semmiképpen sem teljes körű autós navi.
-
nobela
senior tag
Úgy legyen.
De akkor azért kijelenthető, hogy JELENLEG nincsenek benne, és egyelőre csak ígéret szintjén léteznek. Én bízom bennük, mert mint mondtam nagyon fáj a fogam egy Lumia 800-ra vagy valami hasonlóra.
Bár a térkép adatbázis (pláne házszám szinten) még akkor is kérdéses lesz...
-
nobela
senior tag
"A symbianos navija jó a nokiának, az tényleg majdnem igo szintű"
Igen, annak idején egy E51-en kipróbáltam, egészen használhatónak tűnt.
Persze maradtam az IGo-nál, attól tartok Magyarországon még nagyon-nagyon sokáig nem lesz értékelhető konkurense. Pedig lecserélném már a telefonom
-
nobela
senior tag
válasz
Tomy Yayo #14 üzenetére
Úgy rémlik nekem szóltak be...
Amúgy "ingyen" persze jó, de valaki itt teljeskörű autós navigációnak nevezte. Na nagyon nem az. Ettől függetlenül hobbi célra jó lehet, de sok esetben nem hogy többet, hanem még kevesebbet is ér mint a tényleg ingyenes Google Maps!
És ez ne legyen már vallási kérdés, ezek tények.
Ha lenne tényleg normális navigáció Lumia 800-ra, már itt csücsülne a zsebemben -
nobela
senior tag
De hogy egy gyakorlati példát is mutassak: a múltkor Székesfehérváron beütöttem egy Lumia 800-asba hogy Keszthelyre szeretnék menni. Rögtön ki is dobta hogy menjek az M7-esen.
DE ÉN NEM AUTÓPÁLYÁN AKAROK MENNI (mert amúgy hosszabb is és matricát sem akarok venni).
Na akkor mit csináljak:
1. Feldugom a Lumia 800-ast és mégis autópályán megyek.
2. Elindulok a vakvilágba hátha eltévedek.
3. VÁSÁROLOK EGY VALÓDI NAVIGÁCIÓS KÉSZÜLÉKET, és beparaméterezem hogy milyen utat tervezzen nekem. Elindulok, megyek, örülök. És nem veszek Nokiát.Ja, és kinevetem azokat akik az ÉN szakértelmemmel kapcsolatban beszólnak, miközben világít róluk hogy teljesen tudatlanok a témával kapcsolatban
-
nobela
senior tag
#9 Lars leírta a lényeget.
Nahát, vannak itt értelmes emberek is, akik nem csak okoskodnak?
-
nobela
senior tag
Teljeskörű autós navit ???
Ugye ezt csak viccnek szántad?
Mint a Nokia is ezt a "Vezess" nevű hülyeséget.Gyerekeknek játszadozni ingyen végül is jó, de navigálásra teljességgel alkalmatlan. Ha nem így lenne, már én is vettem volna egy 800-ast.
(Egy autós navigáció teljes körűen paraméterezhető, megadhatóak úttípusok, stb. Aki tényleg sokat közlekedik úton az ezt tudja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest