- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn00PiG
aktív tag
te 6000Km-t vezetsz, én rendszeresen BKV-zok, kerékpározok, és sétálok is. Erre tökéletes a Nokia maps.
És igen, a beállítások szegényesebbek, de könyörgöm: ezt ingyen kapod a telefon mellé, te meg a navi készülék+igo-ra plusz pénzt költesz
Igen, ha veszel egy Casio s4500 órát, akkor az valóban többet nyújt, mint a telefonon egy óra - de megnézni az időt mindkettő jó.iGO-ék semmi mással nem foglalkoznak, csak navival, nem csoda, hogy profik benne. De ahogy írták többen a Symbian-os Nokia térképek teljesen alkalmas navigációra, mert mindent lehet benne paraméterezni.
Az meg, hogy az alig 1 éves rendszerre ezt a funkciót még nem ültették át szerintem nem csoda, lesz ez még jobb is.Mellesleg 6000Km vezetésnél spórolni a pálya matricán, utána meg a költséghatékonyságról beszélni ("neked biztos nem mind1 a fogyasztás", meg "tele lehetsz", "nem számít az autó amortizációja") egy vicc - a matrica árával kb hoznád azt, amit a pálya kikerülésével a 400 feletti benzinnel buksz, hozzáteszem az esetek 90%-ban gyorsabb a pálya, és sokkal kevésbé amortizál, mint bármilyen más típusú út (városban és mellékutakon kanyarogni ki tudja milyen minőségű utakon VS. egyenletes, jó minőségű autópálya)...
-
Napfénysüti
nagyúr
"A szemetelés alatt azt értsd, hogy 1-2 percenként írsz új hozzászólást, ami alatt a szerkesztést is használhatnád."
Új hozzászólást akkor indítok ha MÁSSAL kapcsolatos mondanivalóm van, ezért célszerűnek látom így elkülöníteni.
Viszont 5 percen belül több hozzászólást írni ha jól tudom ellenkezik az alapelvekkel...
Témához: barátomnak Symbianos 5800-n van Nokia Maps program és párszor próbálgattuk, nem volt vele gond. Szerintem egy átlag embernek aki hébe hóba navizik hasznos az is és elég is lehet. Persze az Igo részletesebb paraméterezhetőbb (nekem volt 8.3 O2-n). De érdekes hogy IGO-ból is készítettek butított verziót ami pár dolgot nem tudott.
Egyébként pont holnap fogjuk tesztelni Lumia 710-en a W7-es Nokia Vezesst. Nagyon kíváncsi vagyok mit fog alkotni. Remélem eljutunk a célállomáshoz meg vissza.
-
stewe780
őstag
A szemetelés alatt azt értsd, hogy 1-2 percenként írsz új hozzászólást, ami alatt a szerkesztést is használhatnád.
Még mindig nem érted, hogy a teljes körű autós navi mást jelent Neked, meg nekem, meg aki írta, annak is. Mások az igényeink. Ha ezt nem fogod tényleg nincs miről beszélnünk.
Én kb. havonta 1-szer veszem elő a mapsot, és azért mert kell. Nem akarom, de nem is tudom megmondani, hogy merre akarok menni. Ha meg tudnám mondani, hogy merre akarok menni, akkor el sem indítom a progit, mert tudom, hogy merre akarok menni...
-
stewe780
őstag
Nem tudom, hogy a havi 6 000 kilométeres úthasználatoddal minek szemeteled tele a topikot. Fogd fel, hogy nem te vagy az átlag, és nem te vagy ennek a szoftvernek a célcsoportja. Az emberek nagy többsége napi szinten ugyanoda megy melóba, aztán haza, és a GPS kell havonta vagy 1szer, ami a nyári kirándulós időszakban havi 4-5 alkalomra nő. Erre egy Nokia maps tökéletesen megfelel. Te pedig használd az IGo-t, és jó lenne ha nem kevernéd össze a svájci bicskát a körömolló/fűrész/törkés/konzervnyitó/stb... célszerszámokkal.
-
-
mszatesz
csendes tag
Az az igazság, hogy nem tudom, hogy az 5800-mon levő navi mennyivel jobb/rosszabb, mint ami a Lumiákon van, de a helyzet az, hogy futár vagyok és anno egy számomra ismeretlen városban kezdtem futárkodni és bizony a keresetemet köszönhetem ennek a navinak... Szóval az alkalmatlantól eléggé messze van a cucc!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest