- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelus8925
tag
Nem értem a Nokiát.. N97 mini-m van, igaz mostanában nem sokat használom már az offline navigációt, de volt idő amikor nyüstöltem eleget -és néha röhögtem nagyokat-.. de szerintem egész jó szoftvert pakoltak össze.. (igaz a térképet pontosíthatnák még)
Emlékszem az első dolgom az volt, hogy offline-ba raktam és nem engedtem, h fizetős úton navigáljon nekem..lol..amiért elutaztam nem került volna annyiba mint a matrica -nah jó, kissé sarkítva..- na de a lényeg, h nem egy profi célszoftver ez tény, de nagyon is jó és használható, no meg ingyenes.. meg is értem, hogy miért reklámozta annyira a Nokia, h bele fogják pakolni a WP-s telefonokba. Már csak azt nem tudom felfogni, hogy mégis miért ilyen fapados, lebutított módon tették? Nem kellett volna előbb teljesen elkészülni vele?? (milyen munka már, hogy az ezer éves sokat szidott symbian jobb, mint egy zsír új készülék..mármint szeretem a telefonom, csak érdekesnek találom, h megy itt a reklám, meg milyen jó az ms mobil op rendszere, meg a szolgáltatások...aztán csupa hiányosságot látok ...bízom abban, h javítják ezeket) Félkész munkával én nem villognék a helyükben, ipardkodjanak már azzal a fejlesztéssel, mert így sosem lesz új telefonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged