- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKevin
tag
Nekem is Pannonos van és tegnap tettem rá a v40-es szoftvert. Ahogy asysoft is írta, én is úgy csináltam, hogy mikor a legfrissebb szoftver a 21-es volt Pannonos telókra, akkor elvittem nokia szervízbe és rárakattam egy újabb szoftver verziót. A szervízben felrakták a v30-at, onnantól kezdve tudtam frissíteni v31-re, most pedig v40-re. Pedig hivatalosan még nem is lehetne, de a Nokia Software Updater felajánlja.
Aki pedig csodálkozik hogy nem működik a FOTA vagy OTA frissítés az olvassa már el a cikket: "Az egyelőre kizárólag Ovi Suite vagy PC Suite segítségével telepíthető firmware..."Szerintem aki teheti vigye el szoftverfrissíteni, ha nem is a v40-et rakják rá lehet, hogy utána már felajánlja a Software Updater a frissítést.
T-mobile meg Vodafone telókkal lehet azért nem csinálják meg, mert a szoftverébe beletúrt a szolgáltató, Pannonnál meg csak beletettek 4 háttérképet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest