Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
Abu, kicsit off, másik postban korábban kérdeztem 1 dolgot, amit szerintem nem láttál és engem speciel érdekelne meg talán másokat is:
mennyivel bonyolultabb egy direkt pc-re fejlesztett kész motorra portolni egy konzolra fejlesztett játékot, mint egy "egyszerű konzol portot" csinálni, csak úgy natúrba... nem vagyok nagyon jártas a témában és ez a kérdés bennem többek között a cmr: dirt, gta4 és nfs uc kapcsán vetődött fel... itt szerintem elképesztően rosszul sikerült a portolás és szerinted nem érné meg a fejlesztőknek azt a pluszpénzt/-időt/-energiát, hogy egy minőségi végtermék lehessen? szerintem simán profitálhatna így is a cég normálisan, ha ennyivel többet ölnének a termékekbe...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest