- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
de nem értem: ez a fajta érzékelés annyira szabványos, hogy integrálni tudják az akusztikus érzékelőfelület vezérlőáramkörét a chipbe? én ezt úgy tudom csak elképzelni, hogy ha össze akarok rakni egy ilyen érzékelős képkeretet, akkor veszek egy gyártótól egy megoldást: adja az érintőpanelt és a feldolgozóchipet, amit egy szabványos porton keresztül csatlakoztatok a rendszeremhez, és leprogramozom a vezérlését, esetleg hozzáillesztem valami szabványos input vezérlőhöz. ugyanezt furcsállom a LED háttérvilágításban. azt gondolná az ember, hogy a háttérvilágítás megoldása a rendszer felé átlátszatlan, csak egy absztrakt megjelenítésvezérlőt kapok, és tök mindegy, hogy most az 50% fényerő parancsot az lcd áramköre hogy dolgozza fel...
-
orbano
félisten
hogy tudja "támogatni" az érintőképernyőt egy ilyen chip? egyébként a képen az egyik láb meg van hajolva
Új hozzászólás Aktív témák
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Vicces képek
- MotoGP & WSBK
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest