- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
pl: iOS 6, Win7. Weblapot már nem is nagyon tudok mutatni, mert az elmúlt pár évben mindegyik átment ilyen rettenetbe (konkrétan pl sg-t és beszmac-et új design óta nem olvasok, mert szabályosan zavarja a szememet).
De ez ízlés kérdése, valaki szerint ez "giccses", szerintem meg igényes. Nálam pont a flat vált ki negatívat, ami másik szerint letisztult az szerintem gyerekes és igénytelen. De majd kinőjük ezt is, régen az erőforrás igények miatt volt minden flat, utána fejlődtünk picit, most visszaestünk. Néhány év és remélhetőleg lecseng ez a lapostetű mánia is.
Ami nekem nem tetszik az az hogy mindenhol ezt erőltetik, a csapból is ez folyik, a magamfajta őskori lelet (mondom ezt úgy hogy még 30 se vagyok) meg csak bambul hogy WTF. Komolyan mondom szépen lassan úgy ahogy van a hányinger kerülget az informatikától, lehet beállok juhásznak, arra most úgyis nagy a kereslet
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Építő/felújító topik
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest