- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Mobil flották
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Nade mi érdeke lenne hazai szolgáltatóknak a Google szolgáltatásokban? Nekik nem mindegy van-e rajta? Mondjuk azt a fröcsögést el tudom képzelni, amit 1-1 laikus vásárló művelne, mikor visszaviszi emiatt. Más tészta, hogy laikus vásárló szvsz nem vesz ilyet, hanem amit a képébe tolnak minden utcasarkon (samu, alma, stb.) Aki meg nem laikus az rádobja apk-val.
-
halkow
őstag
Lapát telefonoknál érdekes lesz ezt megoldani
-
Tomy Yayo
senior tag
Hmmm, tetszetős. Korábban is bejött már pár telójuk, de itthon nem sokat látok belőlük, nekem nem sikerült anno reális áron találni. Jó lenne, ha szélesebb körben elterjednének, mondjuk ha egy szolgáltató bevenné...
Egyébként tényleg, miért is nincsenek az Acer telók a kínálatban? Tudja valaki?
-
-Faceless-
őstag
Egy középkategóriás E2 utódnak jobban örülnék. A csúcskategóriában eddig se volt olyan hatalmas sikerük, nem úgy néz ki mintha veszettül fogynának.
-
Simi87
senior tag
végre egy kis egyediség.
tetszik. -
kocsisdavid5
aktív tag
Jól néz ki
-
szp1
addikt
"biotermikus azonosításhoz"......
Ezt biztosan így akartad írni?
-
G-Guts
aktív tag
Jól néznek ki ezek az Acer Liquid telefonok, valahogy van bennük valami egyediség. Jöjjenek csak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ujjlenyomat-olvasóval felvértezett készülékkel bővítheti termékpalettáját az Acer.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest