Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Nade mi érdeke lenne hazai szolgáltatóknak a Google szolgáltatásokban? Nekik nem mindegy van-e rajta? Mondjuk azt a fröcsögést el tudom képzelni, amit 1-1 laikus vásárló művelne, mikor visszaviszi emiatt. Más tészta, hogy laikus vásárló szvsz nem vesz ilyet, hanem amit a képébe tolnak minden utcasarkon (samu, alma, stb.) Aki meg nem laikus az rádobja apk-val.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
halkow
őstag
Lapát telefonoknál érdekes lesz ezt megoldani
Alcatel onetouch idol2s the king
-
L4mie
veterán
valszin azért nem terjedt el, mert az elején mint most a nokia tervezi a normandyval, kivették az androidos telefonjaikból a google szolgáltatásokat, legalábbis én így emlékszem rájuk 2-3 évvel ezelőttről. amúgy tényleg jól néznek ki.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Tomy Yayo
senior tag
Hmmm, tetszetős. Korábban is bejött már pár telójuk, de itthon nem sokat látok belőlük, nekem nem sikerült anno reális áron találni. Jó lenne, ha szélesebb körben elterjednének, mondjuk ha egy szolgáltató bevenné... Egyébként tényleg, miért is nincsenek az Acer telók a kínálatban? Tudja valaki?
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
-Faceless-
őstag
Egy középkategóriás E2 utódnak jobban örülnék. A csúcskategóriában eddig se volt olyan hatalmas sikerük, nem úgy néz ki mintha veszettül fogynának.
-
Simi87
senior tag
végre egy kis egyediség.
tetszik. -
kocsisdavid5
aktív tag
Jól néz ki
-
szp1
addikt
"biotermikus azonosításhoz"......
Ezt biztosan így akartad írni?
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
G-Guts
aktív tag
Jól néznek ki ezek az Acer Liquid telefonok, valahogy van bennük valami egyediség. Jöjjenek csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...