- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Egyetértek Veled. A Super-ben már felrúgtak kb mindent, amit a Z-ben felépítettek plusz én még azt is sajnáltam, hogy több szereplőt csúnyán hanyagoltak, akik a Z-ben alapemberek voltak. Továbbá nekem még az is tetszett volna, ha Goku és Vegeta kicsit jobban rivalizált volna hogy éppen ki az erősebb. Vagy esetleg lett volna olyan periódus, amikor Gokunak kell éjjel-nappal edzenie, hogy utolérje Vegeta-t. Ezek tényleg hiányoztak már a Super-ből. A cenzúra pedig sajnos muszáj volt, mivel Japánban amolyan család-barát mentalitás van. De már a Kai-ban sincs vér azt hiszem.
-
30z.Samu
titán
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
Igen, meglehetősen élvezhető lett a Kai, pláne hogy a látványvilág is jobb. Szerintem megint végig fogom nézni.
-
30z.Samu
titán
válasz
Plazmacucci #14 üzenetére
Szerintem meg fog jelenni. Nekem tetszett az egész sorozat összességében, de a Buu Saga-nál már lehetett érezni, hogy ez már nem olyan. Cell-nél még szerintem nagyon jó volt, én úgy tudom, hogy eredetileg ott is akarták befejezni a sorozatot.
-
30z.Samu
titán
Az első videó alapján fura volt nekem maga a játék, bár nekem a Xenoverse 3D-s játékmenete sem jött be. Aztán ahogy jönnek a képek, kezdek én is felülni a hype vonatra. Valamit jól csinálnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest