Hirdetés
- Apple Watch
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
 - Poco X6 Pro - ötös alá
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Silenzio
addikt
válasz

üzenetére
						Gondolom ahhoz képest "állapították meg", hogy mit tud az átlag, 2x tele 50-60 mm.
Ezt most fejeztem be, afféle mellékajándék a páromnak karácsonyra. Semmi nagyon intim, a legutóbbi sétánkból vágtam össze egy kis 3 percest. Mate 20 Próval készült. Valószínűleg bekapcsolva hagytam az EIS-t, azért "vibrál" kissé. Nem egy profi szint, de szerintem nem rossz. - 

Silenzio
addikt
válasz

üzenetére
						Na, azért nem én találtam ám fel a tyúkszarban az ütőeret. Mivel a Mobilarena számomra nagyon gyakran hagy kívánnivalót maga után, gyakran olvasok angol nyelvű sajtót, és a fél angolszász telefonokkal foglalkozó sajtó kukkolófonnak hívta a P30 Prót. Én csak átvettem. Neked is boldog karácsonyt.
(#23) Aryon87:
Nagyot tévedsz, csak a P30 Próval nem tudtam színhelyes felvételeket készíteni, az elődjével viszont, amire lecseréltem, tökéletesen elégedett voltam. Egyedül a 25 fps hiánya miatt adtam el. Persze az nem jutott eszembe, hogy gyakorlatilag minden valamit is érő kameraprogramban lehet kapcsolni 50 Hz-es shuttert, de mindegy most már. Amúgy azóta vettem egy MILC-et és egy felsőkategóriás kompaktot is. Továbbra is telefont fogok használni tracking shotokra, nem prio csilliárd forintos gimbalt vennem, plusz a fényképező kevésbé mozgékony.szerkiszerkiszerk: a videokamerákban ugyanolyan kis picsányi szenzor van, mint a telefonokban, általában 1/2.3-asak. Kell a f@sznak.
 - 

Silenzio
addikt
válasz

üzenetére
						Örülök, hogy ilyen jól ismerjük egymást, én nem figyeltem fel a nevedre\profilképedre.
 Nyilván azért a kukkolás jut eszembe a teléről, mert TELE (pun intended) vagyok tesztoszteronnal, és egy perverz állat vagyok."Nálad bármelyik telefon csoda, ha kibír 2 hónapot." Az utóbbi időben hetente cseréltem. Jó sok energia ment el vele. Eddig akkor is a Mate 20 Pro viszi a prímet, ennél jobbat nem találtam, az iPhone 11 sem jobb egyértelműen. Sőt. És most csak a kameráról van szó természetesen.
 - 

Silenzio
addikt
válasz

üzenetére
						Nem, le tudod kapni a szembe szomszéd maszturbáló kiscsajt is.
 "Nagy összegben mernék rá fogadni amúgy, hogy a "főkamera" és ez között lesz minimum egy ekv. 80mm is. 50mm körüli megoldásra meg a 2x hibrid zoom sem volt tragikus már a P30 pro-ban sem."
Úgy legyen. Amúgy a P30 Próban minden tragikus volt, csoda, hogy két hónapig kibírtam azt a telefont.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
 - 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
 - AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
 - Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
 - Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nyilván azért a kukkolás jut eszembe a teléről, mert TELE (pun intended) vagyok tesztoszteronnal, és egy perverz állat vagyok.