- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
#16514048 #25 üzenetére
Gondolom ahhoz képest "állapították meg", hogy mit tud az átlag, 2x tele 50-60 mm.
Ezt most fejeztem be, afféle mellékajándék a páromnak karácsonyra. Semmi nagyon intim, a legutóbbi sétánkból vágtam össze egy kis 3 percest. Mate 20 Próval készült. Valószínűleg bekapcsolva hagytam az EIS-t, azért "vibrál" kissé. Nem egy profi szint, de szerintem nem rossz. -
Silenzio
addikt
válasz
#16514048 #21 üzenetére
Na, azért nem én találtam ám fel a tyúkszarban az ütőeret. Mivel a Mobilarena számomra nagyon gyakran hagy kívánnivalót maga után, gyakran olvasok angol nyelvű sajtót, és a fél angolszász telefonokkal foglalkozó sajtó kukkolófonnak hívta a P30 Prót. Én csak átvettem. Neked is boldog karácsonyt.
(#23) Aryon87:
Nagyot tévedsz, csak a P30 Próval nem tudtam színhelyes felvételeket készíteni, az elődjével viszont, amire lecseréltem, tökéletesen elégedett voltam. Egyedül a 25 fps hiánya miatt adtam el. Persze az nem jutott eszembe, hogy gyakorlatilag minden valamit is érő kameraprogramban lehet kapcsolni 50 Hz-es shuttert, de mindegy most már. Amúgy azóta vettem egy MILC-et és egy felsőkategóriás kompaktot is. Továbbra is telefont fogok használni tracking shotokra, nem prio csilliárd forintos gimbalt vennem, plusz a fényképező kevésbé mozgékony.szerkiszerkiszerk: a videokamerákban ugyanolyan kis picsányi szenzor van, mint a telefonokban, általában 1/2.3-asak. Kell a f@sznak.
-
Silenzio
addikt
válasz
#16514048 #19 üzenetére
Örülök, hogy ilyen jól ismerjük egymást, én nem figyeltem fel a nevedre\profilképedre.
Nyilván azért a kukkolás jut eszembe a teléről, mert TELE (pun intended) vagyok tesztoszteronnal, és egy perverz állat vagyok.
"Nálad bármelyik telefon csoda, ha kibír 2 hónapot." Az utóbbi időben hetente cseréltem. Jó sok energia ment el vele. Eddig akkor is a Mate 20 Pro viszi a prímet, ennél jobbat nem találtam, az iPhone 11 sem jobb egyértelműen. Sőt. És most csak a kameráról van szó természetesen.
-
Silenzio
addikt
válasz
#16514048 #16 üzenetére
Nem, le tudod kapni a szembe szomszéd maszturbáló kiscsajt is.
"Nagy összegben mernék rá fogadni amúgy, hogy a "főkamera" és ez között lesz minimum egy ekv. 80mm is. 50mm körüli megoldásra meg a 2x hibrid zoom sem volt tragikus már a P30 pro-ban sem."
Úgy legyen. Amúgy a P30 Próban minden tragikus volt, csoda, hogy két hónapig kibírtam azt a telefont.
-
Silenzio
addikt
Mi a fenének? Ez nem olyan, mint a nagy zoomátfogású bridge-ek, ahol "kitolható". Ez a "csak azt tudja" esete. Portréra tökéletesen alkalmatlan, márpedig a telét telefonos fotós akkor használja általában. Ahogy tanult barátom, HG szokta mondani: "Hagyjuk má'!" Illetve: "'Mennyetek má' a f@szomba!" Ő általában politikára alkalmazza, de szerintem ide is tökéletes. Visszaléptek a Mate 30 Próval a portréra még remekül használható 3x-ra, erre EZ...
Most már legalább tudom, hogy a P40-széria lesz az, amit nagy ívben kerülni fogok, nem mintha az i11-et (+ Moment 58 mm tele lens) lenne értelme lecserélni egyáltalán bármire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Magisk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest